Max Pezzali navdušil tudi številne Slovence

Trst je včeraj na razprodanem stadionu gostil koncert nekdanjega člana skupine 883. Max Pezzali je navdušil tudi številne Slovence.

Deli novico s tvojimi prijatelji

Tržaški stadion Nereo Rocco je sinoči gostil nekdanjega člana zasedbe 883, ki je z uspešnicami, kot so  “Hanno Ucciso L’Uomo Ragno“, “Nord Sud Ovest Est” in “Come Mai” ter številne druge, oblikovala glasbeno sceno devetdesetih let. Max Pezzali je občinstvu ponudil nostalgično in energično predstavo. Z izvedbo svojih najbolj znanih pesmi je obudil spomine na zlate dni italijanske pop glasbe.

Image 1 2

Max Pezzali v Trst privabil tudi številne Slovence

Razprodanega koncerta se je udeležilo približno 25 tisoč ljudi, med katerimi so bili tudi številni Slovenci. Niti kratkotrajni dež ni zmanjšal energije med množico, saj so se udeleženci neustrašno predajali ritmom in melodijam.

Max Pezzali, znan po svoji sposobnosti, da se poveže z oboževalci, je večer napolnil s čustvi, prepevanjem in plesom, kar je znova potrdilo njegovo priljubljenost.

Glasbeni spektakel, ki je združil mlade in manj mlade

Poleg glasbenega spektakla, ki je trajal več kot dve uri, je večer postregel tudi z vrhunsko tehnično izvedbo, vključno z osupljivo svetlobno predstavo in vizualnimi efekti, ki so dodatno poudarili dinamičnost in energijo nastopa.

Nostalgična atmosfera se je tako neposredno povezala z zgodbo začetkov zasedbe 883, kjer sta Max Pezzali in Mauro Repetto kot mladostnika začela svojo glasbeno pot.

Koncert je obudil duh devetdesetih, čas, ko so diskoteke živele polno življenje, in obdobje, ko so hiti 883 odzvanjali iz vsakega radia. Starši, ki so na koncert prišli skupaj s svojimi otroki, so imeli priložnost deliti del svoje mladosti z naslednjo generacijo, kar je koncertu dodalo še posebno čustveno globino.