Moda in pomlad – preverite top 3 trende

Moda in pomlad nas vsakič znova navdajata s svežino. Preverite, s katerimi modnimi kosi je letos vredno osvežiti svojo omaro.

Deli novico s tvojimi prijatelji

Kaj imata skupnega moda in pomlad? Tudi letos prav gotovo jeans jakne, bela krila, pudraste čevlje in še marsikaj. Preverite 3 top modne trende letošnje pomladi.

brooke cagle emlKHDEydhg unsplash 1

1. Jeans jakna

Ta pomlad je jeans jakna ponovno osvojila svoje mesto kot ključni kos prehodne sezone. Srečamo jo v različnih modelih, od oversized krojev, ki odmevajo duh devetdesetih, do bolj oprijetih in oblikovanih silhuet. Priljubljene so tudi dolge različice jenas jakne z velikimi žepi v stilu utility jakne in krajše, t.i. crop izvedbe, ki segajo do popka in so še posebej šik v kombinaciji z oblačili z visokim pasom. Naj vam torej moda in pomlad letos prinesejo novo jeans jakno, ki bo osvežila vašo garderobo.

2. Belo krilo

Belo krilo je to pomlad postalo nepogrešljiv modni kos, ki prebuja občutek svežine in elegance. Kot klasičen in vsestranski element garderobe belo krilo omogoča neskončne kombinacije, od jutranjih do večernih ur. Ne glede na to, ali iščete lahkotne modele za vsakdanji videz ali bolj elegantne variante za posebne priložnosti, bela krila prinašajo pridih poletne brezskrbnosti že v zgodnji pomladi. Tako se lahko brez oklevanja odločite za osvežitev svoje garderobe z novimi modeli belih kril, ki bodo zagotovo vzbudila občudovanje.

3. Pudrasta obutev

Nude ali pudrasta obutev je eden ključnih modnih pomladnih trendov. Pudrasta obutev je priljubljena zaradi svoji sposobnosti, da optično podaljša noge, poleg tega pa obutev v barvi kože združuje eleganco in prefinjenost.  Pudrasta obutev je tako vsekakor idealna za sezonske dogodke, ki zahtevajo prefinjen videz, kot so poroke, obletnice in drugi pomembni dogodki.

fran the now time zHbWhixDsyU unsplash