Najbolj trendi superge te pomladi

Katere so modne superge leta 2024, na katere staviti? Številne modne znamke so tudi to pomlad predstavile trendi superge, ki obljubljajo, da bodo zaznamovale ulično modo in postale nujni kos v garderobi vsakega ljubitelja in ljubiteljice športnega sloga.

Deli novico s tvojimi prijatelji

Absolutne glavne zvezdnice športnih copat te pomladi so tri stranske črte, ki jih poznamo predvsem na račun modne znamke Adidas. Minimalistične trendi superge, z vintage pridihom in res posebnimi barvnimi kombinacijami se prilegajo tako formalnim, športnim, kot tudi bolj ženstvenim videzom.

Masivne in robustne trendi superge

To pomlad na področju trendi superg vladajo tudi drzni in izstopajoči modeli, ki združujejo udobje z izrazitim stilom. Masivne superge, nekoč označene za “grde”, še vedno dominirajo na sceni s svojimi velikimi silhuetami in robustnimi podplati, ki pritegnejo pozornost vsakogar. Med temi so denimo novi modeli znamke Balenciaga s svojo izrazito in nekonvencionalno obliko.

Klasične old school superge

Po drugi strani na sceni ostajajo tudi klasične “old school superge” s preprostimi in čistimi linijami, ki so izjemno vsestranske in jih je zato lahko kombinirati z različnimi stili.

Modne hiše, kot je Gucci, jih znova vpeljujejo v modne revije, jih kombinirajo z elegantnimi oblačili in tako dokazujejo, da so te superge več kot le športni čevelj. Z estetiko, ki spominja na športna obdobja minulih desetletij, predvsem na teniška igrišča, old school superge prinašajo pridih nostalgične elegance na sodobno modno sceno, hkrati pa ohranjajo udobje in funkcionalnost, ki sta jih naredila tako priljubljene.

Visoka moda in športni copati

Tudi na področju superg letos najdemo spajanje visoke mode s športnim oblikovanjem. Tako sta se denimo tudi letos povezali modni znamki Miu Miu in New  Balance ter združili visokokakovostne materiale, kot je semiš, z barvitimi detajli, kot so tanke vrvi namesto tradicionalnih vezalk.

Ostale trende na modnem področju leta 2024 lahko preverite tukaj. 

trendi superge