Po uspešnem izolskem dogodku, koncert ponavljajo v Kopru

Lions klub Izola-Isola skupaj s soorganizatorji ponovno pripravlja dobrodelni koncert Ujemi svoje sanje, tokrat 3. junija v Kopru. Koncert bo potekal ob 10. obletnici smrti Danila Kocjančiča, zbrana sredstva pa bodo v celoti namenjena društvu Palčica Pomagalčica in dobrodelni škratki. Prispevate lahko tudi s pošiljanjem sporočila POMAGAMO10 na 1919.

Deli novico s tvojimi prijatelji

Koncert ob 10. obletnici slovesa Danila Kocjančiča – legende slovenske glasbe

Sobotni večer, 3. Junija ob 20.00, bodo v dvorani OŠ Koper za dober namen donele melodije pokojnega Danila Kocjančiča, kot so Portorož 1905, Si še jezna name, Amerika. Koncert Ujemi svoje sanje ob dragoceni pomoči sponzorjev ter Pihalnih orkestrov Izola in Marezige, pripravlja Lions klub Izola-Isola skupaj Lions klubi Ankaran-Istra, Koper-Capodistria, Sežana, Zarja Portorož.

Znesek prodaje vstopnic bo namenjen Društvu Palčica Pomagalčica in dobrodelni škratki, s katerim bodo podprli talente otrok iz socialno šibkih družin in jim tako omogočili obisk glasbene šole, športnih, kulturnih in ostalih obšolskih dejavnosti.

Vstopnico si zagotovite na spletni strani Eventim ali v poslovalnici Petrol, prav tako pa lahko prispevate k dobremu namenu tudi s pošiljanjem SMS sporočila v vrednosti 10 € s POMAGAMO10 na 1919. 

Februarja je Lions Klub Izola-Isola na koncertu Ujemi svoje sanje prvič napolnil dvorano. Vstopnice so pošle v nekaj pičlih urah. Na koncertu, ki je bil organiziran točno na 10. obletnico Danilove smrti, so za Palčico Pomagalčico zbrali 4000 €.

Tudi tokrat bosta na odru v veliki glasbeni korpus povezana igrala Pihalna orkestra Izola in Marezige pod vodstvom dirigentov Mirka Orlača, ki je napisal vse priredbe za orkester in Andraža Cenciča, skupaj z njima pa pevci in pevke: skupina Prizma, Drago Mislej – Mef, Lara Baruca, Lea Sirk, Žiga Rustja, Oktet Aljaž, Lana Hrvatin, Boštjan Velkavrh ter v pevski zbor povezani učenci osnovnih šol iz Izole in Kopra. Poseben ton bosta večeru ponovno dala voditelja   simpatičen in močan voditeljski tandem Iztok Gustinčič in Tomaž Klepač.

V Lions Klubu Izola-Isola vas skupaj z ostalimi soorganizatorji vabijo na koncert in pravijo: Lepo je sanjati in skupaj pomagati udejanjati otroške sanje. Vsak obiskovalec je dragocen, saj samo skupaj zmoremo več.”