Po vrhunska vhodna vrata in pergole v Koper

Gradite ali prenavljate? Si želite svojo hišo opremiti z vrhunskimi vhodnimi vrati ali pergolo? Še do nedavnega bi se morali za ogled visokokakovostnih vrat ali pergol v živo odpeljati vse do Ljubljane ali celo čez mejo. Sedaj si lahko ekskluzivne vhode ogledate v specializiranem Pirnarjevem salonu v Kopru. Zakaj bi zapravljali dragoceni čas in denar za dolgo vožnjo na drugi konec države? Spoznajte najlepše modele v vaši bližini in se osebno pogovorite o svojih željah. Rezervirajte si termin in vzeli si bodo čas samo za vas.

Deli novico s tvojimi prijatelji

Pirnarjev butični salon vhodnih vrat in pergol se nahaja na Ferrarski ulici 5 v Kopru.

Z obiskom večjih trgovskih verig za gradnjo boste sicer dobili splošen vtis o vhodnih vratih, a velikokrat so si modeli različnih proizvajalcev precej podobni, informacije pa dostikrat površne in nezadostne. Tako lahko postane izbira najustreznejšega vhoda precej stresna. Navsezadnje jih kupujemo enkrat, največ dvakrat v življenju in skozi njih vstopamo ter izstopamo cca. 3000-krat v letu.

V specializiranem butičnem salonu Pirnarjevih vhodnih vrat in pergol v Kopru vam bodo na podlagih bogatih izkušenj z veseljem svetovali in zaupali marsikateri uporaben nasvet. Sprehodili se boste med najbolj priljubljenimi modeli aluminijastih in lesenih vrat. Ustvarili si boste realnejšo idejo glede vašega vhoda, z upoštevanjem vseh posebnosti, ki so značilne prav za obalo.

Vhodna vrata, ki so kos burji, hrupu, vročini, dežju in vlomilcem

Pirnar aluminijasta vhodna vrata ultimum multilevel 524 dvokrilna 1
Pustite nepredvidljive vremenske razmere in hrup zunaj.

Na Primorskem moramo biti pripravljeni na vse razmere – nevihte, burjo in visoke temperature. Te nam niti na lastnem pragu ne prizanašajo več. Prav tako se v času poletja in ob hrupnih turistih radi umaknemo v tišino. Takšnim situacijam morajo biti kos tudi sodobna vhodna vrata, ki jih boste težko našli med številnimi generičnimi modeli v trgovsko-gradbenih centrih.

Kvalitetna vhodna vrata pomembno prispevajo k celotni energetski varčnosti prenovljene hiše ali novogradnje. Kakovostno tesnjenje in dobra izolacija pa sta pogoja za vrhunska energetsko varčna vhodna vrata. Le takšna preprečujejo toplotne izgube v zimskem času, medtem ko poleti v prostorih ohranjajo prijeten hlad.

MicrosoftTeams image 99
Odločite se za vrhunska energetsko varčna vhodna vrata.

Trdna konstrukcija vhodnih vrat za trpežen dom

Srce vsakih dobrih vhodnih vrat je konstrukcija, zaradi katere vam bo vhod služil še desetletja. Najboljša je takšna, ki zagotavlja, da se vrata ne krivijo niti na žgočem soncu niti v najhladnejših zimah. Glede na to, da nam ekstremne vremenske razmere v zadnjih letih tudi na pragu lastnega doma ne prizanašajo, je odločitev za vrhunsko konstrukcijo že skorajda nuja.

Pirnar Aluminijasta vhodna vrata premium 0140 NeroEdition
Najlepši dogodki se zgodijo pred vhodnimi vrati.

Vrata lahko odklepate tudi, ko ste na drugem koncu sveta

Pirnar aluminijasta vhodna vrata optimum 7110 NeroEdition Lux SecuroSmart 2
Ko sonce leže k počitku, oživijo Pirnarjeva vhodna vrata. Zakaj ne bi tudi vaša?

Višjo vrednost vašega doma in sodoben življenjski slog boste dosegli, če se odločite za moderno odpiranje s čitalcem prstnih odtisov v kombinaciji s pametnimi rešitvami. Pametna sistema SecuroSmart in SmartLux omogočata enostavnejše in udobnejše bivanje, dopolnjujejo pa ju številne priljubljene rešitve za pametni dom, ki jih upravljate z mobilno aplikacijo Pirnar. Z njeno pomočjo lahko odklepate vrata na daljavo, spremljate aktivnosti in dnevnik beleženja odpiranja, vnesete prstni odtisi v sili ali časovno omejite dostop izbranim osebam. Tudi če se nahajate na drugem koncu sveta, boste z lahkoto zaklepali in odklepali vaša vrata.

Ko sonce leže k počitku in se prižgo prve zvezde na nebu, lahko v vsem svojem veličastju zasijejo tudi vaša vhodna vrata. S pametno osvetlitvijo SmartLux boste daljinsko upravljali osvetlitev na pragovih, potezalih, kljukah ali dekorativnih letvah. Za vse občudovalce lepega, ki prisegate na čaroben izgled vašega doma.

22 07 05 22P028 PergolaUltra ambient 06 002
Uživajte na terasi pod najlepšo senco in v prijetnem hladu.
Bioklimatske pergole za uživanje na prostem v vseh letnih časih

Poleti si želimo čim več časa preživeti na prostem, a sončni žarki in vročina so lahko na Primorskem brutalni, vi pa ste doma na terasi brez učinkovite sence. Bioklimatska pergola je tako dobra rešitev za ustvarjanje popolnega klimatskega prostora. Pod njo lahko pričakujete prijeten hlad in nežno kroženje zraka, na terasi brez zaščite pa kruto pripeko. Hkrati predstavljajo odlično zaščito pred vetrom, soncem, dežjem in mrazom. Z različnimi možnostmi postavitve se povsem prilagodijo vašim željam in potrebam. Tudi biokliomatsko pergolo si lahko v živo ogledate v Pirnarjevem koprskem salonu in preizkusite njeno delovanje.

Obiščite Pirnarjev specializiran salon vhodnih vrat in pergol v Kopru, na Ferrarski ulici 5.

Pokličite vodjo salona Špelo Smole na 040 856 748 in se dogovorite za termin ogledate, ali pošljite elektronsko sporočilo na koper@pirnar.si.