Po vrhunska vrata v Koper!

Gradite ali prenavljate? Želite svojo hišo opremiti z vrhunskimi vhodnimi vrati ali pergolo? Še do nedavnega bi se morali za ogled visokokakovostnih vrat ali pergol v živo odpeljati vse do Ljubljane ali celo čez mejo, sedaj si lahko ekskluzivne vhode ogledate v specializiranem Pirnarjevem salonu v Kopru.

Deli novico s tvojimi prijatelji

Z obiskom trgovskih verig za gradnjo boste  dobili splošen vtis o vhodnih vratih, a so si modeli različnih proizvajalcev precej podobni, informacije pa pogosto površne, zako postane izbira najustreznejšega vhoda  stresna. Navsezadnje jih kupujemo enkrat, največ dvakrat v življenju in skoznje  vstopamo priblizno 3000-krat v letu.

V specializiranem butičnem salonu Pirnarjevih vhodnih vrat in pergol v Kopru vam bodo na podlagi bogatih izkušenj svetovali in zaupali marsikaj uporabnega. Sprehodili se boste med najbolj priljubljenimi modeli aluminijastih in lesenih vrat. Ustvarili si boste idejo o vašem vhodu z upoštevanjem vseh posebnosti, ki so značilne prav za obalo.

Vhodna vrata, ki so kos burji, hrupu, vročini, dežju in vlomilcem

Na Primorskem moramo biti pripravljeni na vse razmere – nevihte, burjo in visoke temperature. Te nam niti na lastnem pragu ne prizanašajo več. Prav tako se  poleti in ob hrupnih turistih radi umaknemo v tišino. Takšnim situacijam morajo biti kos tudi sodobna vhodna vrata, ki jih boste težko našli med številnimi generičnimi modeli v trgovsko-gradbenih centrih.

Bioklimatske pergole za uživanje na prostem v vseh letnih časih

Poleti si želimo čim več časa preživeti na prostem, a sončni žarki in vročina so lahko na Primorskem premočni, vi pa ste doma na terasi brez učinkovite sence. Bioklimatska pergola je dobra rešitev za ustvarjanje popolnega klimatskega prostora. Pod njo lahko pričakujete prijeten hlad in nežno kroženje zraka, na terasi brez zaščite pa kruto pripeko. Hkrati predstavljajo odlično zaščito pred vetrom, soncem, dežjem in mrazom. Z različnimi možnostmi postavitve se povsem prilagodijo vašim željam in potrebam. Tudi biokliomatsko pergolo si lahko v živo ogledate v Pirnarjevem koprskem salonu in preizkusite njeno delovanje.

 

Obiščite Pirnar salon Koper

Ferrarska ulica 5

040-856-748

koper@pirnar.si