Poškodba 6-letnice v nočni nesreči z električnim skirojem

Včeraj ob 23.37 so bili policisti obveščeni o prometni nesreči s telesnimi poškodbami, ki se je pripetila na kolesarski cesti med Koprom in Izolo in v kateri se je med drugim poškodovala tudi šestletnica na električnem skiroju.

Deli novico s tvojimi prijatelji

15-letni voznik kolesa z motorjem doma iz Izole je nekaj minut pred polnočjo vozil iz smeri Kopra proti Izoli po nasprotnem smernem vozišču kolesarske steze in pri Moletu trčil v 32-letno voznico električnega skiroja doma iz okolice Kopra, ki je vozila pravilno v nasprotni smeri. V nesreči je bila voznica električnega skiroja huje telesno poškodovana, voznik kolesa z motorjem pa lažje. Prav tako sta bila v nesreči lažje telesno poškodovana 16-letni sopotnik na kolesu z motorjem doma iz Izole in 6-letna potnica na električnem skiroju.

Zoper povzročitelja bodo policisti napisali kazensko ovadbo, zoper voznico el. skuterja pa bodo uvedli prekrškovni postopek, saj na električnem skiroju ne bi smela prevažati dodatne osebe in ker je kot starš dopustila, da otrok zakona o pravilih cestnega prometa.