Potem ko ga je 17 letnik opozoril ga je voznik začel udarjati po čeladi

Potem ko ga je voznik skoraj zbil z avtom, ga je fant na križišču opozoril, naj vozi nekoliko bolj previdno.

Deli novico s tvojimi prijatelji

V ponedeljek ob 11.44 so na PU Koper bili obveščeni, da je na bencinskem servisu MOL v Šalari moški napadel fanta. Policisti so z zbiranjem obvestil ugotovili, da je 17-letni fant vozil motorno kolo iz smeri Šalare proti krožišču na Šmarski cesti.

Na tem odseku ga je objestno prehitel voznik avtomobila in ga skoraj bočno zadel.  V križišču ga je voznik motornega kolesa dohitel in skozi odprto okno opozoril, da naj bo bolj previden pri vožnji. To je voznika osebnega avtomobila razburilo, nakar je ob izstopanju iz vozila z vrati podrl motorno kolo ter fanta večkrat udaril po čeladi, ga podrl na tla in še nekajkrat brcnil nakar je s kraja odpeljal še pred prihodom policistov.

Policisti nadaljujejo z zbiranjem obvestil in zadevo preiskujejo v smeri kaznivega dejanja nasilništva in poškodovanja tuje stvari. Sledi kazenska ovadba.

Spor zaradi počasne vožnje

Zaradi počasne vožnje v enem od križišč v Kopru sta se v ponedeljek ob 13.33 sprla dva voznika. Najprej je 18-letni voznik drugemu vozniku pokazal sredinca, nakar je drugi 43-letni voznik zapeljal za njim in ob zaustavitvi pristopil do mlajšega in ga udaril. Obema so policisti izdali plačilni nalog.