Spoznajte mediteranski strešnik, ki ohranja kulturno dediščino

Deli novico s tvojimi prijatelji

Popolna kombinacija modernega in tradicionalnega

Mediteranske strehe vedno očarajo s svojo preprostostjo in prečudovitim izgledom. Dejstvo, da so del bogate kulturne in arhitekturne dediščine, je tisto, kar jim daje posebno lepoto. Proizvajalec Tondach strešnikov v svojem asortimanu ponuja strešnik Veneton 11 (Venera), ki še posebej izstopa v, že tako prefinjeni, mediteranski liniji proizvodov. Mediteranski strešnik Veneton 11 predstavlja odlično kombinacijo tradicionalnega in modernega dizajna. Poleg dizajna pa je njegova glavna prednost funkcionalnost in prileganje vsakemu objektu, montaža na izjemno položne naklone in tudi sicer, vse vrste streh.

Izbira mediteranskega strešnika Veneton 11 prispeva k ohranjanju kulturne in arhitekturne dediščine mediteranskih mest. Mediteranski stil gradnje je prepoznaven po svoji preprostosti, zato se ta strešnik odlično prilega temu kulturnemu okolju. Ni pa nujno, da se strogo držimo tradicionalnih stilov gradnje, saj omenjen strešnik nudi širok nabor možnosti in različnih barvnih variacij.

Zaton Holiday Resort

Veneton 11 je na voljo v različnih barvah in se harmonično prilega vsakemu okolju. A ne glede na barvo, ki jo izberete, strešnik še vedno izraža tradicionalno lepoto mediteranskega načina življenja. Tako postane Veneton 11 vir navdiha za vse investitorje, ki želijo pri načrtovanju lastne strehe izraziti vso svojo kreativnost in individualnost, ne glede na podnebje v katerem gradijo. Tondach strešnik Veneton 11 se lahko pohvali z odlično funkcionalnostjo in kakovostjo. Glede na to, da je izdelan iz kakovostnega in naravnega materiala, zagotavlja vodotesnost in trajnost strehe in hkrati preprečuje vdor vlage v notranjost hiše. Strešnik s svojo popolno obliko preprečuje nabiranje snega in ledu na strehi, tako da streha vedno ostane čista in varna. Poleg strehe, ki ostane varna, pa z uporabo strešnika Veneton 11 varujemo tudi okolje, saj je ta strešnik okolju prijazna rešitev.

Strešnik Veneton 11 lahko krasi vsak tip objekta.

Za zagotovitev optimalne estetike in kakovosti strehe je ključna pravilna montaža strešnikov Veneton 11. Le s strokovno postavljeno streho boste namreč lahko uživali v dolgoročni varnosti in funkcionalnosti vaše strehe. Mediteranski strešnik Veneton 11 je enostaven za polaganje, zato ga je možno postaviti zelo hitro in z minimalnim trudom. Idealna izbira za vse, ki želijo doseči sodoben videz strehe z minimalno porabo časa in denarja.

Mediteranski strešnik Veneton 11 je odličen primer, kako sodoben dizajn uspešno integrirati v že obstoječi stil podnebja in ga izpopolniti za vsak tip objekta. Zahvaljujoč modernemu dizajnu in funkcionalnosti je s strešnikom Veneton 11 mogoče izvesti še bolj sodobne projekte, ne da bi pri tem izgubili eleganco in preprostost. Če torej razmišljate o novogradnji ali prenovi obstoječega objekta, bodite pozorni na mediteranski strešnik Veneton 11 in sprejmite odločitev, ki vam bo prinesla dolgoročno korist in zadovoljstvo. Za več informacij in brezplačno pomoč svetovanje, se obrnite na Wienerberger tehnično službo!