TEDEN SPOZNANJ IN SPUŠČANJA K SOČUTNEMU MLAJU 

Vikend se poslavlja, mi pa se – polni čutnih in osvobajajočih energij – s padajočo Luno spuščamo proti mlaju. Le-ta bo nastopil v znamenju ribi, skozi katerega tako sprejemajoče srkamo energije četvero planetov. Doživljamo jih skozi raztapljanje starih senc in sestavljanje bodočih podob iz naših sanj in modrosti. V prihajajočih dneh pa bomo z objemom Lune in Sonca v ribah zaključevali zimski čas in podpirali bližajočo pomlad z vsem, kar živi v nas kot spoznanja, talenti in hrepenenja. Vsak izmed nas je neprecenljiv tukaj na Zemlji, a ne kot sledilec umetno ustvarjenega sistema. Poslani smo sem kot čudoviti unikati življenja. Tako je zvonček željan biti zvoček in ne trobentica ali drevo, tako imamo vsi svoje poslanstvo in hrepenenja. Čutimo to vsaj v enem delu sebe?

Deli novico s tvojimi prijatelji

Planeti tam zgoraj nas bodo podpirali v izraznosti in občutenju sebe na najvišjem “uranovskem” nivoju. Merkur iz rib bo v odličnem odnosu z Uranom za prebliske idej v večernem ponedeljku. Luna iz kozoroga bo v torek in sredo spodbujala ideje minulih dni in nas opogumljala h konkretni izvedbi le teh. Zaključujmo spoznanja z rezultati, izločajmo nepotrebno prtljago na čustvenem, miselnem in telesnem nivoju. Manj govorimo, a bodimo učinkoviti. V četrtek in petek bomo z Luno v vodnarju že bolj utrujeni, nemirni v iskanju tišine, odmika. Uživajmo manj hrane, naj bo čistilna v obliki smutijev, zelenih sokov. Pojdimo v naravo, več počivajmo in pijmo vodo iz zdravilnih izvirov. Pripravljamo se na mlaj.

V petkovem popoldnevu ob 16:05 se bo Merkur dotaknil Neptuna na koncu znamenja ribi, da vsrka še zadnja spoznanja in tihe modrosti. Užijmo ta mir v umu, le nekaj ur pred nedeljskim mlajem, natančneje ob 05:02, bo Merkur namreč prestopil v ognjenost pomladnega ovna. Bodimo zavestno pozorni in mirni obenem še posebej v soboto, ko se bo v nas in okrog nas iskrila napeta energija kot strela in grom, ki jo bo potrebno prizemljiti skozi telesa. Naš živčni sistem bo obremenjen do skrajnih zmogljivosti. Tudi Sonce in Luna, ki bo v ribe prestopila v noči na soboto, bosta z Uranom potisnjena na visoke frekvence čutenj in hotenj. V tej visoki budnosti in hkrati tišini bo nastopil mlaj v znamenju ribi v nedeljo ob 10h. Po njem ostanimo še v tišini, miru in globinah, kar še kako potrebujemo. Naj nam bo lepo.

 

Pomembno je vedeti, da so vse to splošne energije, kvaliteta časa, skozi katerega  gremo vsi. Kolikšen je vpliv na nas osebno, pa je odvisno od naših rojstnih energij (astrološke karte) in s tem moči oziroma povezav ter sorodnosti splošnih energij z našimi osebnimi. To pa je že vaša osebna zgodba, namenjena samo vam.

Ta astrološka znamenja so najbolj pesimistična