TEDEN VELIKEGA ČIŠČENJA ZA ZDRUŽITEV NOTRANJE RADOSTI IN MOČI

V odhajajoči nedelji se z Luno v znamenju raka povezujemo na čutnem nivoju in se zavedamo, kako pomembno je čiščenje in zdravljenje “bolečih” občutij misli, besed znotraj družinskih odnosov.

Deli novico s tvojimi prijatelji

Le ti so pogosto prepleteni s (pra)starimi spomini in nerazumevanji. še iz davne genetike. Ta teden bo nasploh namenjen globokemu čiščenju energij, ki tečejo skozi sam center samozavedanja in notranje moči ter brbotajo v naših posodah želja, ljubezni, odnosov in ustvarjalnosti. Največji mag Pluton, ki pozna vse naše skrite strahove in potiskajoče spomine, bo na delu skozi solarni pleksus – Sonce in sakralni center – Venero. Spuščali bomo stare podobe lažnega ega, želje in odnose, ki nam ne služijo več v razvoju k svetlobi.

Sonce in Venera sta v xnamenju tehtnice mehka in pripravljena. Njuno moč in pogum bo spodbujal počasni Mars iz znamenja dvojčkov, zato bomo celoten proces lahko občutili na zavestnem nivoju. Uporabimo dotok energije za kreiranje, zdravo izražanje sebe, vložimo jo v odnose. Predvsem pa se z zaznavamni spuščajmo v telo, poslušajmo, kaj nam sporoča, kako se počutimo v teh dneh. Katera hrana nam ustreza, katera ne, kaj nas okrepi, kaj nam jemlje moči, kako se počutimo ob izbranih ljudeh, kje čutimo pritiske ali pritiskamo sami, zahtevamo in izgubljamo svojo svetlobo?

V izziv čiščenja k Plutonu se bo spustilo najprej Sonce v sredinem popoldnevu, v četrtkovem jutru pa še Venera. Velikokrat je težje spuščati staro kot sprejemati novo, a je prvo neobhoden korak v razvojnem procesu. Vikend pa bo čaroben v združitivi čudovitega para; očiščene Venere in Sonca, ki bosta na parketu zadnje stopinje tehtnice lahkotna in mehka zaplesala v tesnem objemu. Z risanjem nove točke pentagrama tam zgoraj nam bosta sporočila, da je čas, da v ljubezni do sebe zasvetimo od znotraj navzven v osrečujoče odnose. Nedelja pa bo namenjena prestopu Venere in Sonca v globine škorpijona. Znamenje za nov čas, a o tem več prihodnjič. Naj nam bo lepo.

V ponedeljek bo Luna še v znamenju raka, mi pa z njenim krajcem in ob izzivu s Plutonom v zavedanju, kako pomembno je očistiti družinske odnose prastarih spominov in nesporazumov, ki izvirajo iz davne genetike. Bodimo nežni do sebe in drugih.

Že v noči na torek bomo v sebi čutili več moči in gotovosti, da se lahko izrazimo v svoji svetlobi brez dokazovanja, kdo smo. Ob 06:44 bo Luna prestopila v ognjenega leva, v sebi bomo čutili več radostne energije, ki jo bomo razširjali naokrog.

Noč na sredo bo povezovala Venero in Marsa, ženski in moški princip v nas in v odnosih bo našel priložnost, da zapleše v harmoniji in občutenju enosti. Sonce bo stopilo v proces velikega očiščenja, spustimo maske lažnega ega in dominance. Čas je, da se začutimo v svoji notranji čistosti. Umirjajmo čustva in ne pritiskajmo.

Noč na četrtek bo čistila naša boleča občutja dva prsta pod popkom, v predelu Venerinega centra. Spuščajmo občutke nevrednosti, krivice, ljubosumja, zavisti. V mehkobi svojih teles začutimo tiho hvaležnost za vse, kar smo in imamo. Luna bo ob 18:25 prestopila v skromno devico.

Petek bo dan z Luno v devici, ki bo namenjen počasnemu čiščenju še zadnjih drobnih ostankov temnih misli, občutij, besed in pritiskov v telesu. Uživajmo malo hrane, da prečistimo prebavni sistem, pijmo veliko vode. Naj bo dan namenjen hvaležnosti in tihi radosti.

Sobota bo energijsko polnejša. Luna bo še v devici, mi pa bomo šli skozi paleto občutkov, od negotovosti, nemira, bolečih trenutkov, do globoke pomirjenosti in sprejemanja sebe. Ob 23:17 pa bosta zaplesala, večni plesni par na parketu Univerzuma, Venera in Sonce na zadnji stopinji znamenja tehtnice. Čas je, da v ljubezni do sebe zasvetimo od znotraj navzven v osrečujoče odnose.

Nedelja pa bo namenjena prestopu obeh v globine škorpijona. Ob 09:51 bo varje vstopila Venera, Sonce ob 12:35. Za nov čas, ki prihaja. Naše misli bodo umirjene, Luna pa bo že ponoči prestopila v harmonično tehtnico. Naj nam bo lepo.

Pomembno je vdeti, da so vse to splošne energije, kvaliteta časa, skozi katerega gremo vsi. Kolikšen je vpliv na nas osebno, pa je odvisno od naših rojstnih energij (astrološke karte) in s tem moči oziroma povezav ter sorodnosti splošnih energij z našimi osebnimi. To pa je že vaša osebna zgodba, namenjena samo vam.

Lahko se mi oglasite preko spletne strani https://www.jasminakrt.com ali pišete na info@jasminakrt.com.

Ne pozabite pripisati kode “obalaplus.”