TEDEN ZDRUŽEVANJA ENERGIJ V MOČNE DVOJICE 

Za nami so energijsko napornejši dnevi, v katerih smo sami sebi pokazali, koliko vere in vedenja o (samo)zdravilnih močeh nosimo v sebi. V večini se je okrepil proces, ki nam odpira vrata novih vpogledov na zdravje in ravnovesje vseh delov nas in celote. Seveda v ritmu in skladu z namenom, s katerim smo bili “poslani” na Zemljo in nas kliče iz srčike naše biti. Zmogli bomo aktivneje in bolj lahkotno, ko bomo “očistili” še več bolečinskih jeder v nas, na katere se lepijo “nizke – nezdrave” frekvence izzivalnih energij. 

Deli novico s tvojimi prijatelji

Tokretni teden je ob pogledu tja gor teden malih in velikih “poljubov” energijskih dvojic, kar nas bo okrepilo na določenih točkah oziroma delih življenja. Pomembno je vedeti, kje jih imamo in tu je astrologija neprecenljiva, če je uporabljena v visoke razvojne namene. Dvojica Marsa in Saturna se že poslavlja, Mars hiti od starega modreca proti Neptunu, kar bo za nas poseben izziv v tednu zatem. Dvojica Sonca in retrogradnega Merkurja v ovnu se tudi razstavlja, Merkur v ponedeljek stopa k velikemu zdravitelju Kironu, da bomo zmogli povedati tisto, kar nas morda še boli ali izreči zdravilne besede. V znamenju ovna se bo v sredo zgodil še en “poljub”, tokrat Venere s S luninim vozlom, da nas odločno, a prijazno ljubeče porine na prave poti samozavedanja. Že v petek se bo odločna lepotica Venera pomladno iskrivo objela z retrogradnim Merkurjem, da bomo dobili jasna sporočila, kako se zdravimo z radostjo, ustvarjalnostjo in ljubeznijo do sebe, ki jo delimo vsenaokrog.

V petek se bo zgodil pomemben premik oziroma prestop Sonca v sredinsko pomladno znamenje bika. V njem pričakujemo največji poljub v tem obdobju, ki ga te dni hrepeneče občutimo v naših celicah. V noči na nedeljo se bosta objela veliki benefik Jupiter in Bog neba Uran. Se odpira nebo za naše Tretje oko, ki se končno zmore ozreti tako visoko, da bomo uvideli “svoje” Akaške zapise o tistem delu življenja, ki po vseh razvojnih stopnicah čaka na osvoboditev? Torej le lahko uvidimo, vemo, začutimo, da je vse mogoče, da je “prostor različic“ odprt in se lahko svobodno odločamo za premik? Ja, priložnost je tukaj in ni prostora za dvome. Odprlo se bo toliko tistih vrat, na katere smo trkali nekoč, zdaj in v prihodnosti in pokazalo se bo toliko možnosti kolikor smo si jih ustvarili nezavedno ali zavestno, ko smo delovali plemenito, uravnovešali čutenja, misli in izzive naših teles. Energijo velike dvojice Jupitra in Urana bo spodbujal še Mars iz znamenja ribi.

V nedeljo pa nas čaka še en zdravilni poljub lepotice Venere in Kirona iz ovna. Poljubov je torej v tem tednu več kot dovolj, da bomo tudi sami zmogli začutiti moč notranjih energij in veliko veselja ob vseh priložnostih, ki jih že lahko zaživimo. Luna bo seveda v rastoči fazi od prvega krajca v raku, preko leva, device in tehtnice hitela proti svoji polnosti, a o tem več v naslednjem tednu. Posvetimo se te dni poljubom pomladi tako in drugače. Naj nam bo lepo.

 

Pomembno je vedeti, da so vse to splošne energije, kvaliteta časa, skozi katerega  gremo vsi. Kolikšen je vpliv na nas osebno, pa je odvisno od naših rojstnih energij (astrološke karte) in s tem moči oziroma povezav ter sorodnosti splošnih energij z našimi osebnimi. To pa je že vaša osebna zgodba, namenjena samo vam.

Lahko se mi oglasite preko spletne strani https://www.jasminakrt.com  ali pišete na info@jasminakrt.com.

Ne pozabite pripisati kode “obalaplus.”