V Kopru bo povečan policijski nadzor zaradi tekme

Policisti Policijske uprave Koper sporočajo, da bodo 19. 5. 2024 v Kopru izvajali policijske naloge v povezavi s prvoligaško prvenstveno nogometno tekmo med FC Koper in NK Maribor, ki bo odigrana na stadionu Bonifika v Kopru, ob 17.30.

Deli novico s tvojimi prijatelji

Organizator in tudi policisti pričakujejo večje število obiskovalcev javne športne prireditve. Prav tako se pričakuje večje število pripadnikov organiziranih navijaških skupin.

Zaradi zagotavljanja varovanja življenja ljudi, osebne varnosti in premoženja bodo policisti svoje naloge izvajali v okolici stadiona Bonifika in tudi širše. Policisti prosijo, da prebivalci in obiskovalci Kopra ta dan upoštevajo opozorila in navodila policistov.

Upoštevati je potrebno, da bo zaradi zagotavljanja varnosti ta dan, med 15.00 in 21.00 uro, lahko občasno moten cestni promet na Ljubljanski cesti, Cesti Zore Perello-Godina ter drugih cestah v okolici stadiona. Obiskovalcem javne prireditve svetujejo, da pridejo na stadion pravočasno. Pri vstopu in zadrževanju na stadionu naj upoštevajo navodila ter usmerjanja varnostne in rediteljske službe organizatorja športnega dogodka in policistov.