Zakaj za nakup ali prodajo izbrati nepremičninsko agencijo?

Deli novico s tvojimi prijatelji

Skoraj vsak se vsaj enkrat v življenju sreča s to dilemo. Ali za nakup/prodajo nepremičnine najeti nepremičninsko agencijo ali vse to opraviti sam, brez pomoči?

 

Mi smo prepričani, da je vedno prava izbira za upravljanje z nepremičninami agencija. Zakaj? Ker sta nakup in prodaja preko agencije varnejša, enostavnejša ter strokovnejša. V naši agenciji stavimo na to, da smo zaupanja vredna agencija, kar se je pokazalo v našem dosedanjem delu. Delujemo pregledno, imamo bogate izkušnje, dobro poznamo nepremičninski trg, do svojih strank smo odkriti in vedno strmimo k temu, da sta zadovoljna tako prodajalec kot kupec.

 

Kako izbrati nepremičninskega agenta?

Dobrega agenta odlikuje strokovnost, dobro poznavanje zakonodaje in nepremičninskega trga. Pomembno je tudi, da posluša in upošteva vaše želje. V naši nepremičninski agenciji si prizadevamo, da posel pripeljemo do rešitve, ki izpolni vaša pričakovanja. Prav tako smo svojim strankam vedno na voljo, smo odzivni in poskrbimo, da dobite vse informacije, ki jih želite. Najpomembnejša vez med stranko in agentom pa je nedvomno zaupanje. Mi delamo vestno in pošteno, ne dajemo praznih obljub ali lažnih informacij. Vedno predstavimo realno sliko in v luči odkritosti tudi zaključimo vsak nepremičninski posel.

 

Kaj agencija naredi za vas?

Mi vsako nepremičnino skrbno pregledamo in preverimo, da je v dobrem stanju brez kakršnih koli pomanjkljivosti. V kolikor so na nepremičnine napake, stranke tudi obvestimo. Seveda pregledamo tudi pravno stanje nepremičnine. Preverimo podatke iz zemljiške knjige in če je prodajalec resnično tudi lastnik nepremičnine in preverimo, če so na tej nepremičnini kakšnek koli omejitve, kot npr. stvarne pravice tretjih. Pri posredovanju z zemljišči pa preverimo tudi namembnost zemljišča. Z agencijo sklenete pogodbo o posredovanju in se že lotimo dela. Plačilo za posredovanje se opravi na podlagi izstavljenega računa po uspešno zaključenem poslu. Nikar ne pozabite, ogledi nepremičnin so za vse stranke brezplačni.

 

Branko Lončar

Obala nepremičnine d.o.o. Obala 16,
6320 Portorož
Tel 05 674 10 30
Mob 041 35 22 00

info@obala-nepremicnine.si

 width=