< Horoskop: Kaj nam prinaša mesec avgust? - Obalaplus
Nalaganje

Vnesite za iskanje

Horoskop: Kaj nam prinaša mesec avgust?

Horoskop za vas pripravlja astroroza@gmail.com, ki jo za pripravo razširjenega horoskopa lahko pokličete tudi na telefonsko številko 041 696 809.

Oven

Avgustovska otvoritev bo v četrtkovem znamenju mlaja. Tisti, ki upoštevate  lunine sprehode po nebu in jih usklajujete z obiskom pri svojem frizerju, danes je pravi dan za striženje in barvanje. Pričeska bo več časa ostala takšna, kot si jo želite. V času mlaja ne hodite okoli zdravnikov oz. to storite samo, če je res nujno! Pri poslovnih podvigih boste imeli srečno roko. Iskanje novih izzivov bo uspešno. Nujno morate stopiti iz sence. Brez skrbi izmenjate kontakt z osebo, ki vam bo prišla »naključno« na pot, vsa srečanja imajo svoj namen, ki  se vam razkrije kasneje. Samski imate spet priložnost prijetnega druženja. 11. zvečer boste doživeli čaroben zvezdni dež. Merkurjeva  normalna pot 12. začenja svoj sprehod v znamenju vam naklonjenega Leva, obetajo se vam pomembna poslovna srečanja. Prošnje in vloge bodo prispele  ravno v pravem času na pravi naslov. Čar polno sijoče lune boste doživeli vsak svojim letom primerno. Enim se bo vnelo srce, drugim pa izboljšalo počutje!  Uporabite tudi blagodejen vpliv Venere. Ne odlašajte z bolj obsežnimi  poslovnimi  transakcijami. Sonce se bo 24. premaknilo iz domačega Leva v Devico. Zato je najbolje, da se sedaj za nekaj časa premaknete iz ospredja v ozadje ! Pisanje, opravljanje izpitov in druge »dolgove« načrtujte med 12.  in 21.! Predzadnji dan meseca boste pod delovanjem mlaja malce omagali.

Bik

Mlad mesec  na začetku vam omogoča uspešen prestop iz enega  načina, v drugačno  življenje. Ste imeli v mislih kak večji izziv, privoščite si ga. Merkur spet dela  za vas, še posebej  po 7. ! Več časa si vzemite samo za sebe, saj se vam bo bogato obrestovalo.  Največji izzivi vas čakajo 15. malo po čarobnem dogodku  na nebu, ko nas zasujejo  zvezdni utrinki.  Vroča Venera  vas  bo spodbujala na vaših  ljubezenskih pohodih, po 22. , brez strahu, da bi bili zavrnjeni  si dovolite bolj drzne poteze. Na prvo  mesto tokrat postavite sebe  in šele kasneje svoje  poslovne  načrte. Če ste načrtovali  začetek gradnje, ko vstopi luna v Bika 21. je pravi dan za izkope, tako začeta gradnja  bo potekala po načrtih!  Tudi betoniranje ali polaganje estrihov ja modro začeti v Bikovi luni.  Bik in luna narekujeta tudi skrb za telo , če je le mogoče poskrbite za sebe in druge, če je to  vaš posel na naraven način. Odmislite vse ne nujne  kirurške posege! Skrb za ljubezen in  lepo življenje je naloga  Venere  in ta vam pošlje Kupida na obisk!  Tokrat se lahko zaljubite  mladi in manj mladi, nova druženja,   poletje  in sonce zbujajo vaše telo  in hormone. Nove ljubezenske  dogodivščine, ki so pred vrati  vam bodo vrnile  voljo  do dela in življenja! Ves mesec  je bolj naklonjen prijetnim poletnim zgodbam, zato vas  bodo skrbi tokrat zaobšle.

Dvojček

Vi  ste eni tistih ljudi, ki znate ujeti prave  trenutke v življenju. To  vašo spretnost vam mnogi zavidajo. Lahkotnost  življenja, ni lenoba, je samo  odlična življenjska filozofija! Svoje »podvige« načrtujete po intuiciji, ki se ujema z gibanji planetov na Nebesnem svodu. Zato boste  vse začetke zemljiških del  umestili  na 22.!  Tudi poti se vam začenjajo  v skladu z  ukazi od zgoraj  9.! V  poslovnem svetu  slovite za  najbolj uspešnega »bleferja« in prav zato ste v  mnogih situacijah  veliko  korakov pred drugimi. To se vam posebej pozna kadar sklepate nove posle, kot jih boste tokrat. V večini primerov ste  uspešni  in se ne bojite izzivov, hoja po robu prepada,  je vaš  način  življenja! Vse lune  boste v tem mesecu   imeli  na svoji vrvici. Uspeli boste  tudi tam, kjer nikomur  do sedaj  ni!  Ljubezenska  puščice  vas  bo zadela ob pravem trenutku in vas povezala s sanjsko osebo. V dvoje gledati čarobne utrinke  10.  in vse do 15. je lepše. Merkur  vaš  patron  vam bo odprl mnoga  prej zaprta  vrata po 7.. V primeru, da se ukvarjate z zemljiškimi zadevami, kot so nakupi, prodaje in preprodaje, ta mesec  je prav zapisan  za to vrstne poslovne podvige. Ves dobiček, pride  na vaš osebni račun ! Do konca meseca  boste naredili  še več pametnih potez!

Rak

Klavrn začetek meseca, s temno luno in energijo Leva  vas  bo za kratek čas poslovno omrtvila. Umaknite se iz delovnega vrvenja in vzemite si kratek »dopust«. Od 3. naprej  boste spet  malce oživeli. Nebo  vam še vedno ni naklonjeno, zato se izogibajte  bolj drznim transakcijam, prodaji, nakupu nepremičnin. Morda imate  v mislih  bolj obsežna gradbena dela? Začnite jih ,ko  bo luna vstopila v Bika 21. od nekdaj so  se držali ljudje povezani z naravo tega pravila, pravi dan začeta  gradnja teče vedno po načrtih.  Vse zemljiške transakcije bodo zanesljivo bolj donosne,  med 11. in 13.  in 21. 23.  in zadnja dva dneva meseca.  Vsa notranja dela, posebej beljenje premaknite na padajočo luno v Dvojčku 24. !  Pa še ljubezen  je prav  da pride na spored,  ne glede na leta. Pravijo, da je najboljše naravno zdravilo prav zaljubljenost. Enim se to lahko zgodi, ko luna vstopi v strastnega Ovna 19. Temu ognju strasti sledi umirjeno, a čustveno obdobje, ki  ga 24.  zamenja prehod lune v Dvojčka. Prav lahko se vam »pripeti« čarobno srečanje, obnovijo se, že skoraj pokopane ljubezni. Ne preveč  obetaven začetek meseca, se bo končal bolj prijazno za vas.

Lev

Temna luna v Levu je namenjena  vam. Najprej, če imate kako razvado, kot je kajenje, uživanje drugih razvadah, ki  bi se  jih želeli znebiti o mlaju  vam bo uspelo.  Ves mesec, vse do premika sonca 24. se vam bodo na odru življenja  menjale različne scene , najprej osvajanje, pa divja strast in nežnost  in enkrat kasneje  tudi  ni izključena poroka, seveda to  velja za samske! Nekateri si boste privoščili dopust. Resni, oddani zreli Levi se boste zagnali v delo in v ta ugoden veter vpeli nove poslovne  izzive in kasneje želi uspehe, posebej  po 9.! Najbolj odmevne dogodke lahko pričakujete  po 12. s premikom  Merkurja , v  navezi z Venero   bosta delovala izjemno ugodno za vse vaše finančne zgodbe.  Težave z išiasom so bolj pogoste  v rastoči luni, tokrat  med 9. in 11.!  Takrat  bo na vaši strani  čaroben slap utrinkov. Glede zdravja pa velja , da je večje tveganje za alergije vseh vrst  ob  ščipu 15 in 16.!  Učenju zavezani, ki imate še dolgove v povezavi s študijem, ta mesec  vam bo lažje sedeti med knjigami in tudi uspešno  boste  ujeli med letom zamujeno. Zdravnika  obiščite samo, če je neizbežno, za svoje zobe pa poskrbite po 23. vsi posegi  bodo manj boleči  in celjenje  bo hitro. Do konca  boste postorili veliko  več, kot ste verjeli, da  vam bi lahko uspelo, zato  svoje  načrte lahko mirno razširite , količina dela  vas ne bo ovirala v zasebnem delu življenja, vaš  partnerski  odnos  ne bo trpel  zaradi  posla.

Devica

Ta mesec  se  začne z mlado luno v Levu. Vse za vas pomembne  projekte začnite sedaj! Mlada luna je naklonjena odvajanju  od tistih razvad, ki vas  motijo.  Nov mesec prinese  bistveno več aktivnosti, sedaj je  Merkur spet tako nastavljen, da  boste v posle vpeti spet lahko poslovali tako, kot si želite. Za reklamiranje  vaših dejavnosti, storitev ali izdelkov  si izberite   čas, ko bo  luna v Škorpijonu 6, 7. in 8.! Če ste  zamudili pa  lahko  nadoknadite  14.  in 15.! Še en nasvet vam ponujajo zvezde: usmerite vse  sile v to, da zaključite začeto do 11.!  Ta mesec Venera poskrbi za strasti, čeprav to ni ravno vaša «navada« se boste  malce bolj sprostili  ta  mesec  posebej tisti, ki ste v letih, ko postavljate  ljubezen na «prvi  tir«.  Iz srečanja, ki najprej  ne bo obljubljalo kaj trajnega,  se bo razvila   ljubezen in če ste že dolgo hrepeneli  po bližini, sedaj so zvezde tako naravnane, da se lahko  zgodi.  Ste si zaželeli prenoviti stanovanje, potem začnite z deli 5. vse bo lažje in enostavneje potekalo. Za svoje počutje boste uspešno poskrbeli  ta mesec, zvezdni nasvet pravi, izogibajte se kirurškim posegom, če niso res nujni, še zlasti  med 14. in 16.!. Polno luno uporabite za kaj bolj prijetnega.  Ste imeli morda  v načrtu  nepremičninske transakcije, po 19.  se vam bo ponudila   mamljiva priložnost, ne zamudite jo.  Ta mesec se bo končal z mlado luno na vašem soncu. Za vas prav posebno ugoden dan, za vse, kar si boste zamislili  in postavili v prvi plan!

Tehtnica

Vi ste mojster v ustvarjanju prijetnih trenutkov  sebi in svojim. Prva dva koraka v novem mesecu  boste načeli nove projekte, ki  vam bodo prinesli odličen poslovni rezultat  kasneje  skozi vroči avgust. Na  vašem seznamu »zaščitnikov« sta Mars  in Venera popolnoma  na vaši strani, zato bo tudi  dobiček večji. Reklamirate, prodajate   ali ponujate svoje usluge , uspešni  boste  7. in 8.  in tudi 14. in 15. avgusta.  Za  zamudnike pa se prižge rezervni  datum  24. 25. in 26.! Vse uradne zadeve, ki jih  morate  zapisati  in se dogovoriti   opravite  12. in 13.! Ste  v fazi nakupovanja nepremičnine,  dobri dnevi so  21. 22.  in 23. dan meseca.  Razmišljate o  nakupu  avtomobila, pravi trenutek  je 28. ali 29. Za urejanje denarnih zadev uporabite ugodno delovanje zemeljske  lune  v  Kozorogu 11. in 12.  v Biku 21. in 22.  in zadnja dva dneva  meseca. Sedaj  ste na vrsti  vi, ki bi radi doživeli  ljubezen, tudi to je na sporedu v vašem znamenju tokrat. Ne samo   mladi, tudi starejši letniki se lahko  zaljubite.  Najboljši dnevi so v Ovnovi strastni luni 19. in vse do 25.  kar  nekaj časa se boste imeli lepo. Prav  dnevi 24. in 25. so naklonjeni obnovi  starih  zvez.  V objemu razkošnega  Leva, se bo dogajalo  tako, kot velevajo pravila ljubezenske pravljice. Takšen odklop  si  privoščite  le  v izjemno  redkih  trenutkih, to sta dva nora dneva od 27. pa do  29.  Kot  začarani boste pozabili  na vse sitnosti, ki jih sicer prinaša vsakdan.

Škorpijon

Načrtujete  nakup  novega  avta ?  od 1. do 3.  lahko uspešno izpeljete svoj  načrt. Vsi ,ki ste v iskanju ljubezni, izkoristite pot  lune skozi Leva, ki je naklonjena  zapeljevanju  in sklepanju  novih poznanstev. Čeprav je  videti, da niste  v takšni kondiciji, kot običajno, ko ste obvladovali vse še tako zapletene situacije, se  boste  hitro »sestavili«  in postavili spet  na trdna tla!  Vaš  fokus  bo ponovno  usmerjen  v posle, študij, delo…Razum je  vaš  zaščitni znak,  deležniki v vaših poslih  vas  spoštujejo  in se vas  z razlogom bojijo. Na kratko, spet boste stari Škorpijon, z vsemi lastnostmi, ki so samo vaše. Ste  našli nekaj zanimivega na  spletu, kar  bi z lahkoto  tržili tu. Manjka  vam samo dobra reklama? Izberite si pravi  trenutek za vstop v medijsko ponudbo, uspeh zagotavljata  luna v Škorpijonu  7.in 8.  in Vodnarjeva  14. in 15. Strastnim  srce še vedno ne da miru, torej malo  ljubezni si lahko privoščite 0d sredine  meseca  naprej!  Po upadajoči luni  si vzemite čas za oddih, da bo vse potekalo  brez stresnih trenutkov. Svoj »dolg« do družine  poravnajte  od 7.  do 15.!  Med te vrste obveznosti  spadajo , obisk  rojstnega doma, starih prijateljev. Našteto   opravite prve dni  meseca, če niste utegnili  obiskati vseh, storite to 17. in 18.    Nekateri med  vami imate vsekakor  v načrtu selitev, umestite  jo ali prva dva dneva meseca  , lahko  tudi 7. in 8.  in še zadnja »priložnost« 14. in 15.!  Pred tem pa  boste z lahkoto uredili stanovanje in ga »spravili« v spodobno obliko,  če boste z deli začeli  5.  ali 26. avgusta..   Imate še kak  dolg povezan s študijem?  Vzemite  knjige v roke

Strelec 

Pod istim nebesnim svodom živite enako, kot  drugi tudi  vi. Vseeno pa  imate nekaj prednosti. Mlada luna v Levu  vam bo v oporo,  če ste imeli v mislih nove projekte. Vse do   12. vam bo šlo po načrtih in če ujamete  Merkurjev rep , vam bo uspela postavitev  novega posla, ki  bo napolnil  vaš skoraj prazen  račun. Kljub temu, da ste nekateri do komolcev zakopani v delo, vseeno se ozrite v nebo, zvezdni dež po 11. prinaša s seboj utrinke ljubezni.  Sprostitev v pravi kombinaciji   naredi  čudeže.   Polna luna  15.  vam bo odprla pot  v  » nebesa«  med oblaki  boste  našli odgovore na vsa  vaša zahtevna vprašanja. Delovanje  lune uporabite  za  bolj zahtevna poslovna pogajanja, med te sodijo tudi načrtovanja najbolj zahtevnih projektov.  Morda ste pred odločitvijo glede kirurškega posega, usihajoča  luna  je  najbolj primeren del meseca, seveda kadar je to neizbežno.  Enako velja, da je najboljši čas za obisk zobozdravnika  usihajoča  luna.  Gospodinje   bodo opazile, da so mnogo bolj učinkovite pri domačih opravilih v času umirajoče lune.. Gradbeniki, ste tik pred  začetkom gradnje? , vsa zahtevna začetna gradbena dela , tudi betoniranje, polaganje estrihov, umestite  po 15. avgustu. Mlade Strelce bolj zanima ljubezen, vse povezano z njo, od spoznavanja, do osvajanja  »opravite«  do 21. ,ko  bosta  za vas navijala  Venera  in Mars. Poslovneži, ki težko izprežete, zahtevne poklicne dejavnosti ponovno »zaženite« po polni luni 15.  vendar  ne načrtujte v tem času proračuna! Morate  na sodišče in je ta pot neizbežna?  Storite to v padajoči luni, več je možnosti, da uspete!

Kozorog 

Čeprav ste bolj kot zabavi  naklonjeni delu, prve dni meseca spremenite svoje načrte  in zaženite avgust na sproščen  način. Pojdite na izlet, na obalo, v gore in če je le možno v dobri družbi . Ste samski, niste še srečali sorodne  duše?  Sedaj je še poletje in je čas za sproščeno druženje. Rastoča  luna vas bo napolnila z energijo,  ki jo  boste uporabili  na različnih področjih. Zaključili boste in to uspešno vse prej  začete projekte  in dela, ki  so  vas časovno obremenjevala.  Pravilna odločitev v prvih dneh meseca  se vam bo bogato obrestovala  in na koncu boste zadovoljni z opravljenim  delom.  Si želite srečati sebi podobno osebo, ki vas bo razumela in podpirala, če bo potrebno. Začetek  vaše ljubezenske zgodbe  umestite , ko bo   luna v Biku 21.  in do 23.  pod njenim patronatom je ta  zveza lahko resna in trajna.  Kozorogi ste sicer najbolj znani po svoji delovni vnemi, zato še nasvet za področje poslov .  Imate v glavi nove projekte, ideja pa zahteva promocijo. Najboljši dnevi za vstop  v medijski prostor so dnevi med   5. in 8.  in če vam ne ustreza ta termin imate na voljo še  dva od 11. do 14.  in zadnji 23. do 25. , tako  boste lažje uspešno načrtovali  zahtevne projekte.

Vodnar

Še vedno  ste v Jupitrovi zaščiti, toda prve dni meseca ta ne bo delovala tako, da  bi se počutili varne. Umirite  svoje ideje, počakajte  na  boljše čase. Moratorij uporabite za delo na sebi. Manj se boste izpostavljali, manj boste naredili napak, ki bi jih kasneje obžalovali. Prejšnji mesec vam ni bil naklonjen, sedaj pa lahko  po polni  luni ujamete priložnost, da popravite  vse v marcu narejene  napačne poteze, postopek pred sodniki  bo na vaši strani. Na novo boste sklepali prijateljstva, kajti tista stara  so  vam prinesla same težave iz katerih se še vedno niste izkopali. Dolgovi, ki s nastali spomladi vas bodo spremljali  še ta mesec.  Med nasprotnim spolom slovite po svojem šarmu in to  vam bo sedaj pomagalo, da najdete spet  pravi ritem življenja. Odmik od normalnega  načina življenja in vstop  v vam popolnoma novo zgodbo si boste zapomnili za veliko let! Ljubezen pa kaže takole: Pri  nasprotnem spolu slovite po svojem šarmu in če ste še vedno sami,  ste zaradi svoje izbirčnosti.  Ne  glede  na  to, ali ste v razmerju ali sami, Amor bo naredil svoje.  Oseba, ki bo vstopila v vaše življenje  vam je enostavno pisana na kožo. Kar zadeva kariero  velja, da ste malce pozabili  na svoje načrte za prihodnost.  Preidite od besed k dejanjem. Po 15. boste  dobili  enkratno priložnost.  Promocijo pa zaženite po 21.!  Kar zadeva vaše okleščene finance, napoved pravi, da morate pametno in previdno (kar vaša odlika  ni) ravnati z   denarjem, posebej v povezavi s poslom! Glede zdravja pa velja, da ste vsemu preživetemu navkljub v dobri  kondiciji in zdravi!

Ribi 

Začetek  meseca  bo  zahteven  in je zato bolje, da se umaknete, ustavite vse svoje poslovne aktivnosti in počakate  na boljše dni. Od 3. naprej prihaja vaših pet minut  in preoblekli se  boste v oblačila uspeha.  Sedaj  se lahko lotite  poslov, ki  jih morate  nujno postoriti.  Promocijo novih artiklov, ki jih uvajate  v mesecu avgustu , umestite med 7. in 9.!  takrat  boste  postali  vidni  in uspešni s svojim projektom.  V tem obdobju je Merkur na vaši strani  njegov ugoden vpliv lahko uporabite vsaj do 11.!  V tem času lahko sklenete nekaj izjemno pomembnih poslovnih zadev. Dobra  novica za iskalce  zaposlitev  je, da boste  dobili  delo, ki vas bo  navdušilo  in rešilo  vašo zahtevno finančno situacijo.  Tiste, ki nimate  poslovnih okupacij  in finančnih zadreg, pa ste  še vedno mladi po srcu,  vam je pomembna  ljubezen. Ste  samski, ne boste več  dolgo, po 15.  novo srečanje  in  drugačno  življenje! Sedaj se  počutite odlično v svoji  koži, energije imate  dovolj za vse svoje prihodnje avgustovske  načrte . Ste tik pred selitvijo, opravite jo  brez stresa  po 15. Zdravje  vam bo služilo, počutili se boste, kot bi  vam odšteli nekaj let iz knjige rojstva!

Spletna stran za svojo funkcionalnost uporablja spletne piškotke, ki ne hranijo osebnih podatkov. Več o piškotkih lahko izveste tukaj

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close