Horoskop: kaj prinaša mesec april?

Deli novico s tvojimi prijatelji

Horoskop za vas pripravlja astroroza@gmail.com, ki jo za pripravo razširjenega horoskopa lahko pokličete tudi na telefonsko številko 041 696 809.

 

OVEN

(21.3. do 20.4)

Sanje so ugasnile in prišel je nov dan, za nekatere noč. Rojeni 13.4. boste morali premisliti o nadaljnjih potezah, ki bodo pomembno vplivale za vašo prihodnost. Po 6. aprilu se bo stanje bistveno obrnilo na bolje. Sonce tvori vitamin D3, ki vpliva na imunski sistem, ki se bo bistveno okrepil. Med polno luno 8. aprila, se morate vsi postaviti v položaj, ki vam bo v prihodnje korenito obrnil poslovno pot. Pri naložbah se držite zlate poti. Bodite pozorni na svoje bližnje in na vašo psihično trdnost. V izogib konfliktom predlagam pol urno meditacijo dvakrat na dan, ob ob desetih dopoldne (na soncu)in zvečer ob 22. uri. Po polni luni se bo energija ohlajala in do mlaja, 23. aprila, počasi umirila negativna drhtenja. Vsi naši medsebojni odnosi bodo poslej še trdnejši. Kdor bo delal na sebi in skupnosti, bo rešen iz ujetosti.Za svoje zdravje in zdravje bližnjih lahko naredimo največ sami. Vse bolezni so psihosomatske, kar pomeni, da naprej zboli psiha in šele potem soma (telo) in tako tudi poteka zdravljenje. Naredite nekaj za dušo, veliko pa za telo. Če ste vpeti v delovni proces, vas to drži pokonci. Ostali pa se potrudite, da vzdržujete duhovno in telesno čilost. Poletje trka na vrata in sonce bo ponovno vzšlo, če ne prej, zagotovo po 24. aprilu.

 

BIK

(21.4 do 21.5)

Sprva se boste premikali počasi, saj enostavno niste kos novo nastali situaciji. Prvi trije dnevi so vam naklonjeni, zato skušajte ujeti pravi ritem, še posebej rojeniv tretji dekadi. Za ostale pa pride čas zagona polne lune v sredo, 8. aprila, kovas bo premaknilo iz »spanja« v budnost. Utrdite svoj obrambni sistem, utrdite svoje telo, utrdite svojega duha. Zelo hitro boste dobili občutek, da ste trden člen svoje skupnosti. Sredina meseca vam bo spet pognala »kri po žilah«, lotili se boste dela, prenovilisvoj prostor in uredili vse, kar vam je ostalo na kupu ter pregledali svoj »arhiv«. Odstranili boste vse nepotrebno. Spet boste postavili vse na svoje mesto. Po 20. v mesecu, ko Sonce prestopi v Bika, boste spet v svojih tirnicah, obvladovali boste v prvi vrsti svoj del življenja in se uglasili v Shumannovo frekvenco. Poslušajte klasično glasbo, ki umirja. Svoje poslovne smeri boste spremenili, podali se boste na zlato pot. Temeljito boste prerešetali svoje namene glede nakupa in pretehtali smisel glede vložka. Morda si naredite sedaj finančno zalogo, ki vam bo dosegljiva in razpršena. Zadnji del meseca se bo vašemu soncu pridružil Merkur, ki vas podpira pri dolgoročnih odločitvah. Ostali boste v odlični fizični formi.

 

DVOJČKA

(22.5 do 21.6.)

Popričakovano nepričakovanem obratu, ki vam je na glavo obrnil vse življenjske načrte, boste ponovno ujelisvoj ritem. Po 12. aprilu se boste iz ubijalskega mirovanja premaknili v malo bolj aktivno življenje. Naredite načrt, kako naprej. Odpišite vse, kar je nepotrebno in uredite odnose doma. Načrtujte nov življenjski slog. Morda vsaj enkrat dnevno meditirajte, saj pogled vase marsikaj spremeni, v prvi vrsti pa uredi prioritete. Doma vam je ostalo veliko nekončanih projektov, zato v času mirovanja usmerite vse sile, da uredite vse neurejeno. Poiščite pravi način, da najdete sebe v tem prostoru in času. Po Sončevem prehodu v Bikovo energijo 20. Aprila, se boste pomirili in ujeli malo bolj umirjen ritem. Kar zadeva delo, boste veliko stvari prepustili času in se posvetili zadevam, ki so tukaj in zdajpomembne. Na zasebne področju je napočil čas, da pomislite na sebe in tiste, ki so vam zelo pomembni. Dolgoročno bodo ti težki časi izzveneli in ostalo bo na situ življenja nekaj koščkov dobrega. Stara modrost pravi, da je vsaka slaba stvar za nekaj dobra, naj vam bo to v tolažbo. Na vaši strani je vse od 4. aprila Venera, ki prinaša izboljšanje, nekaj malega tudi na finančni strani in na področju ljubezni. V podporo vam bo ves čas bojevnik planet Mars, ki ustvarja vrhunski naboj in voljo do dela in gibanja.

 

RAK

(22.6 do 22.7.)

Vse je spremenilo in vaše življenje postavilo na glavo. Rojenim na začetku znamenja, življenje usodno obrača severni lunin vozel. Zaradi boljšega počutja in zdravja vam zvezde svetujejo umirjenost in meditacijo ob glasbi s frekvenco 7,83 Hz, ki je frekvenca Zemlje. Umirjenostvam bo v pomoč pri premagovanju sil, ki so več časa krojile vaše življenje. Uredite svoje misli, uredite svoje načrte za naprej. Ločite zrno od plevela in opustite vse, kar v vašem poslu ni nujno. Več časa usmerite v sebe in bližnje. Po lunini meni, 8. aprila, boste stvari obrnili v drugo smer in se odločili, kaj je in kaj ni pomembno. Uporabite vso svojo iznajdljivost in domiselnost v iskanju pravih poti, ki lahko obrodijo odlične rezultate. Pri iskanju pravih ljudi, s katerimi boste načrtovali prihodnost v poslu, si pomagajte z intuicijo. Poglejte, kaj vam kažejo vodniki od zgoraj in se tega držite. Vaša naloga je samo, da naredite prve korake in preusmerite vodo na svoj mlin. Vsi pomembni odnosi za vas se bodo poglabljali, nujno pa je, da niste impulzivni, zamerljivi in zajedljivi. Vsak nepremišljen korak je lahko za vas škodljiv. Dobri časi se začnejo 20. aprila, zato vse nenujne aktivnosti prelagajte iz začetka meseca na konec. Dober dan je 23. april, ko bodo sile neba delale tudi v vaše dobro. Takrat načrtujte vse pomembne poteze, ki jih morate neizogibno narediti.

 

LEV

( 23.7. do 23.8.)

Kljub lepemu vremenu in zgodnji pomladi, vam ta čas ni pisan na kožo. Toda 3. in 4. v mesecu, se boste »našli« in kljub koncu tedna zadihali na svoj način. Res so se prioritete spremenile, a vseeno boste našli nekaj dobrega v zmešnjavi. Optimizem vam bo vlila Venera, ki bo po 4. aprilu vstopila v vam naklonjeno pozicijo. V prvi vrsti se bo izboljšala finančna krvna slika iz slabe na boljšo. Tudistanje na bančnem računu se bo izboljšalo. Vaši medosebni odnosi se bodo omehčali in morda boste čez čas ugotovili, da je nekaj stvari vseeno boljših, kot so bile v preteklosti. Polna luna bo sprožila poslovni premik. Temeljito pretehtajte vse argumente za in proti vlaganju denarja v rizične sklade in za nakup kripto valut, ki so zelo sumljivega porekla.V tem trenutku ne bo dobička od takšnih projektov.Po 12. aprilu vas bo na poslovni poti spremljal Merkur, kar se bo pokazalo kot boljše poslovno obdobje. Dela na zemlji in z zemljo so ves mesec priložnost za napredovanje v vseh smereh. V soglasju z Marsom pa vam bo uspelo izpeljati nekaj novih idej. Do 20. aprila si vzemite čas za pogled vase, za boljšo kondicijo pa vam bo koristila meditacija ob pravih frekvencah. Pomemben bo lunin umik v mlaj. V primeru, da želite investirati svoja prosta sredstva, jih vložite v zlate rezerve.Pomemben je 27. april, ki bo za trenutek ustavil zastoj ob obratuluninega vozla. Novo nihanje pa prihaja spet 30. aprila.

 

DEVICA

(24.8. do 23.9.)

Vse poslovne akcije zaženite takoj v prvih dneh aprila. Merkur, ki bedi nad delom vašega poslovnega življenj,a bo zelo hitel preko nebesnega svoda. Zato bo zastoj, ki je bil umetno sprožen popustil in dela se boste lahko lotili z vso vnemo. Ob polni luni, 8. aprila, boste zaživeli. Počutje bo odvisno od tega, kaj boste vlagali vase. Meditacija vsaj zvečer ob 22. uri ob glasbi, ki pomirja dušo, bo naredila čudeže. Polni energije se boste lahko lotili najbolj zahtevnih nalog. V podporo vam bo Velika Trojka iz Kozoroga (Jupiter, Saturn, Pluton), ki bo ponastavila vaše prej kritično finančno stanje v novo, pozitivnosmer. Posledično bo vaše boljše počutje vplivalo na medosebneodnose. Tisti, ki ste se zaradi varnosti popolnoma osamili, boste spoznali, da je druženje s pravimi ljudmi lahko zelo zdravilno. Posebej boste do tega spoznanja prišli 20. aprila in dokaze boste imeli na mizi tri dni kasneje. Način komunikacije se bo dvignil na višji, kvalitetni nivo. Spremembam v pravo smer bo botroval tudi dober namenski aspekt Venere in Merkurja. Oba sodelujeta v vseh poslovno finančnih projektih. Venera sama pa v povezavi z Jupitrom tvori aspekt velike sreče. Oba planeta sreče skupaj poskrbita za ljubezen. Vaše počutje je odvisno od vsega, kar se dogaja v vaši okolici. Resnično vas osrečuje sreča drugih, zato boste v drugi polovici meseca dobili trdne dokaze, da ste na pravi poti.

 

TEHTNICA

( 23.9 do 23.10)

Obetajo se vam spremembe. Morali boste spremeniti vse. Dan nič bo 4.april in potem le pogumno naprej. Zaspanost se bo še nekoliko poznala, toda s premikom Venere v Dvojčka boste dobili dovolj energije za naslednji zelo pomemben korak.Osmega v mesecu se vam odpira nov dan. Nedokončane projekte iy preteklosti boste opustili in naredili nov seznam. Na sredini meseca boste še enkrat temeljito prerešetali vse svoje projekte in naredili nov vrstni red. Opustili boste neizvedljive in aktivirali rešljive. Ves čas vam bo v oporo in podporo Mars, kivas spremlja na vaši novi poti. Ta je lahko v prispodobi pokazan kot oseba, na katero se lahko zanesetein ji verjamete, da vam bo stala ob strani v vsakem trenutku. Po prehodu sonca v Bika boste uspeli doreči nekaj pomembnih prej dogovorjenih zadev, ki so zaradi situacije obtičale v predalih tistih, ki se jim nikamor ne mudi.Pomemben bo 23. , ko bo luna »ugasnila« in se bodo zadeve postavile spet v pravo ravnovesje. Zadnji del meseca boste lahko uporabili »dobre zveze« tam zgoraj in si pripraviliteren za vse, kar vam ta trenutek največ pomeni. Na osebnem nivoju bodo stvari potekale bistveno boljše, prej skrhani odnosi bodo postajali iz dneva v dan močnejši.

 

ŠKORPIJON

( 24.10 do 23.11)

Spadate med redke posameznike, ki jim prisila in nasilje ne pride do živega in se v vsaki situaciji dobro znajdete. Tisti, ki mislijo, da so vas zaustavili, spoznajo, da ste večni in neuničljivi. To velja za vse tri panoge. Naj gre za sončno znamenje, Luno, ali ascendent. Danes bi si marsikdo želel, da bi spadal v vašo skupino. Tudi dogodke, ki so mnoge strli, ste preživeli skoraj brez posledic. Sedaj je spet vaš čas. Bojevanje za prostor pod poslovnim soncem boste dobro izpeljali, čakajo vas priložnosti o katerih nekateri samo sanjajo. Prerešetali ste življenje v času umika iz javnega in ste ta čas uporabili za delovanje na osebnem področju. Iz te zgodbe ste vstali kot feniks. Vstopili boste neposredno na trg, ki se je na hitro izpraznil, saj je tu nastal je prostor za drzne in močne. Vi ste eden izmed njih. Vse sile boste usmerili v ključne točke in imeli pred seboj strogo en sam cilj, uspeh. Vaš račun bo vsak dan bolj poln. Lahko računate, da vam bodo uspeli veliki poslovni meti. S podporo bližnjih pa boste nepremagljivi. Premislite, kam usmeriti kapital. Ena smer je nepremičnine, druga zlate kovine. Razpršite svoja sredstva tako, da so varna ter so vam v vsakem trenutku dosegljiva. Uporabite odlične pogoje, ki se vam ponujajo med 8. in 23. aprilom.

 

STRELEC

( 24.11 do 22.12)

Začetek novega meseca bo tudi za vas predstavljal nov izziv. Postaviti svoje življenje na čisto novih temeljih ni enostavno. V turbulentnem času je potrebno uporabiti vse svoje moči in ideje, kako se premikati po pravi in najmanj nevarni poti. Vsi, ki ste večni optimisti, boste premagali ovire in omejitve. Zato pot pod noge in pohitite k novim zmagam. Posli, ki ste menili, da so pravi, so sedaj odpadli. Zato usmerite vse sile v tisto, kar vam je ostalo. Najti morate pot, ki vas vodi k rešitvi in odrešitvi. Okoli polne lune se bodo pokazale zadevev pravi luči.Uspešno boste rešili kar nekaj zapletenih zadev. Vstop sonca v Bika boste zaznali tako, da bodo vaši poslovni sodelavci premišljevali, ali bi vstopili v projekt z vami. Največji uspeh v tem času je, da ste v odlični kondiciji in se lahko lotite vseh zahtevnih operacij, ki so vam ostale v ožjem izboru. Po 20. aprilu, s premikom sonca v bika, bo vaš polet nekoliko ugasnil. Tudi mirovanje je lahko včasih koristno bolj kot nepremišljene akcije. Zato počakajte na 23., ko se vam ponudi nova priložnost. Ves pretekli čas ste veliko energije vlagali v sebe in vaše najbližje in to se vam bo sedaj obrestovalo.

 

KOZOROG

(23.12. do 20.1.)

Novi časi so prineslinove izzive in za mnoge med vami bodo to nove priložnosti. Vse neizpeljane projekte boste lahko ponovno aktivirali v drugem delu meseca. V tem mesecu se boste veliko ukvarjali z zadevami, ki bi morale biti že zdavnaj zaključene, a so še vedno na vašem seznamu odprtih postavk. V danem trenutku je za novonastalo situacijo odgovorna oseba, s katero ste poslovno povezani. Na koncu boste ponovno vi reševali zadeve, spet boste popravljali tuje napake. Vsemu navkljub pa boste zmogli, saj imate odlično oporo, kajti v vašem znamenju je Jupiter, kivam bo varno tlakoval pot do rešitve in uspeha. V času prisilnega mirovanja ste uredili v svojem katalogu nalog zapuščinsko zadevo in razčistilizadeve tako, da jih lahko končno predate naprej. Ko bodo zadeve ponovno na sodišču, bodite ves čas diplomatski do nasprotne strani. To se vam bo obrestovalo. V delovnem procesu bodite previdni, predvsem dan pred 8. in 23. aprilom. Takrat je bolje, da ne zaostrite situacije. Glede na to, da ste sami pri sebi uredili zadeve ki zadevajo vaše zasebno življenje, se bo to poznalo na dolgi rok. Vlaganje večjih zneskov denarja pa prestavite v prihodnost. Izogibajte se negotovim poslom, ki obljubljajo velike dobičke vsaj v tem mesecu. Na vseh nivojih bodite strpni in modri, ne izpostavljajte se, pustite drugim v ospredje.

 

VODNAR

( 21.1. do 19.2.)

Sredi preteklega meseca se je svet ustavil, kot da bi bil rojen v vašem znamenju. Dejstvo je, da vas to ni ustavilo. Prav nasprotno. V aprilu boste imeli kar nekaj posebnih izzivov. Na začetku težave, kasneje občutek, da se vse razvija v pravo smer. Protisredini meseca boste dobili občutek, da je nevihta mimo in da spet obvladujete situacijo. Ta občutek boste imeli v času pred prazniki, ki jih ne bo, pa vseeno na nek način bodo. V turbulentnem obdobjuboste svoje življenje dobesedno obrnili na glavo, s čimer Vodnarji nimate težav. Vse boste podrli in takoj zgradili nazaj. Druge bo motila vaša naglica, kajti svet okoli vas se je skoraj ustavil, vi pa še kar norite. Vsekakor se boste v izbranem trenutku zatekli v varno zavetje doma in s pomočjo domačih rešili zaplet. Vaši dnevi so med polno Luno 8. aprila in med mlajem23. Takrat boste najbolj aktivni in uspešni. Morda boste naredili kakšno napako, ki pa vam ne bo naredila velike škode. V objemu osebe, ki vam vsemu navkljub veliko pomeni, se boste malce umirili, si napolnili baterije in spoznali, da je imeti nekoga ob sebi, če ne koristno, vsaj uporabno.

 

RIBI

( 20.2. do 20.3.)

Svet je ustvaril nove algoritme. Mnogim se zdijo prijazni. Vam še posebej. Ne znajdete se, kot bi ne bili s tega sveta. Čas, ko je bil vsak sam s seboj vam je ustrezal Toda vzporedni dogodki pač ne. V tem mesecu še niste pripravljeni na akcijo. Počasi se postavljate na noge in iščete sebe, kot bi bili izgubljeni v vesolju. Nič ni več enako, kot je bilo. V novem načinu življenja se še iščete. Ljudje okoli vas so postali drugačni in tega se morate privaditi. Vsaj do 8. aprila morate zagnati življenje naprej. Med 8. in 23., posebej pa 20. aprila, boste imeli proti pričakovanju uspešen poslovni del. Vsi, ki se bodo vračali v delovni proces, bodo potrebovali vas in vaše znanje. Tega trenutka ne smete prespati. Ni pomembno koliko in kako boste delovali. Važno je, da ste aktivni in vidni.V domačem okolju je prav, da se posvetite tistim, ki jih imate radi in ki vas potrebujejo. Meditacija bo imela čaroben učinekna vas in to bo odsevalo na druge. Kljub temu, da je iz vašega znamenja odšel Merkur, bo njegov premik v Ovna 12. aprila, napovedal dogodke, ki vam bodo kot obliž na poslovni rani. Verjemite v sebe in svoj svet, ker imate ob sebi planet sreče Jupiterin planet ljubezni Venero.