Mediadom Stand-up večer v Gledališču Tartini v Piranu

Deli novico s tvojimi prijatelji

Mediadom Pyrhani, Zveza kulturnih društev Piran, OI JSKD Piran v sodelovanju z Avditorijem Portorož organizirajo »Mediadom Stand-up večer 2021«. V soboto, 11.12. 2021 ob 19.30 bo Gledališče Tartini v znamenju stand-up komedije,  komične zvrsti, ki je postala stalnica tudi v Piranu. »Veseli smo, da lahko ponovno organiziramo dogodke, ki smo jih zadnji dve leti zaradi izrednih razmer morali odpovedovati. Ob tem pa nadvse zadovoljni, da bomo ta večer v enem najlepših slovenskih gledališč, piranskem Gledališču Tartini«, je ob tem povedal Matjaž Derin iz Mediadom Pyrani.

 

V celovečerni stand-up predstavi bodo nastopili Bruno in Giordano, Uroš Kuzman, Klemen Bučan in Blaž Curk. Predprodaja vstopnic poteka na blagajni ter na spletni strani Avditorija Portorož.

 

Program Mediadom Stand-up večera 2021:

 width=

 width=

Sobota, 11.12.2021 ob 19.30

 

  • Bruno in Giordano (Tomaž Klepač in Iztok Gustinčič)

 

  • Uroš Kuzman

 

  • Klemen Bučan

 

  • Blaž Curk

 

Predprodaja vstopnic je na voljo na blagajni Avditorija Portorož ter na spletni strani: https://avditorij.kupikarto.si.

 

Cena vstopnic v predprodaji je 10,00 EUR, študenti in upokojenci 8,00 EUR, na dan prireditve 12,00 EUR. .

 width=

 width=

Sodelovanje Mediadoma in Avditorija za oživitev gledališča Tartini v Piranu

 

Mediadom Pyrhani – kulturno središče in multimedijski muzej, v upravljanju Zveze kulturnih društev Piran deluje že šesto leto. Na različnih prizoriščih uspešno organizira raznovrstne lastne kulturne dogodke v mestu Piran in drugod. Dobro sprejet in eden uspešnejših projektov so tudi »Mediadom Stand-up večeri«, ki ga tokrat kot celovečerni dogodek prirejajo po dveh letih izrednih razmer.

 

Tovrstnih dogodkov v Piranu ni bilo že več let, tako da so že s prvo stand up predstavo poželi veliko zanimanje obiskovalcev. Dvorana Mediadoma je že 2019. leta postala premajhna. Zato smo združili moči z Avditorijem Portorož in bo letošnji Mediadom Stand-up večer v Gledališče Tartini, enem najlepših prizorišč daleč naokoli.  Ker lahko sprejme večje število obiskovalcev, bo v njem zagotovljeno varno spremljanje prireditve.

 

Sodelovanje z Avditorijem Portorož bodo nadgrajevali tudi v prihodnje ter s skupnimi močmi soustvarjali bogatejši program in živahnejši utrip Gledališča Tartini v Piranu.

 

Organizatorji stand-up večerov so Mediadom Pyrhani, ZKD Piran in OI JSKD Piran. Soorganizator je Avditorij Portorož. Projekt je podprt s strani Občine Piran.

 

Vse informacije o programu in urnikih Mediadoma lahko spremljate na njihovi uradni spletni strani www.mediadom-piran.si