5 nasvetov za mladosten videz in več energije

Deli novico s tvojimi prijatelji

Pomlad je tukaj. Slovenska Istra je odeta v tisoče drobnih cvetic, opojen vonj pa nas spremlja na vsakem koraku. Ta čudovit letni čas nas vedno napolni z optimizmom. Žal pa z njim pogosto pride tudi spomladanska utrujenost. Spodaj smo nanizali nekaj preprostih korakov, kako jo lahko premagate.

 

  1. Ohranjajte dnevno rutino

Zaposlite misli. Ne glede na to, da pomladni ritem hitrejši, zahtevnejši, to še ne pomeni, da si ne smete vsaj enkrat na dan privoščiti sprostitve. Celo več – načrtujte tudi  meditacijo, masažo, sprehod. Mentalna kondicija vpliva tudi na ohranjanje telesne vzdržljivosti.

 

  1. Preidite s toplih obrokov na solate

Spomladi zamenjajmo jedilnik in si privoščimo več sveže, nepredelane hrane tudi za zajtrk. Razne kaše s svežim sadjem, vitaminske solate,  smutiji in zgodnja zelenjava so super izbira.

 

  1. Okrepite imunski sistem in se razgibajte

Telo pod stresom je bolj dovzetno za prehodna obolenja. Pretežno sedeče delo lahko negativno vpliva na pretok krvi, kisika in energije po telesu, zato se pogosto počutimo brez energije, smo razdražljivi in si želimo sladkega. To lahko preprečimo le z gibanjem. V LifeFit Portorož vam ob nakupu tri mesečne vstopnice vse do junija priznajo 20 % popust na redno ceno.

 

  1. Ne pozabite na nego obraza in telesa

Prehod iz hladne zime v toplejšo pomlad je zahteven podvig za organizem. Izsušena koža in lasje sta lahko posledica suhega zraka v notranjih prostorih. Poskrbite, da popijete dovolj vode, občasno pa si privoščite tudi nego obraza in telesa. V Termah Portorož so to pomlad na voljo trije novi programi za nego obraza z vrhunsko kozmetiko Thalion. Ti odpravljajo mimične gube in poskrbijo za svež, mladosten videz. Če na nego obraza s Thalion kozmetiko pripeljete še prijateljico, vam do konca aprila priznajo 30 % popust na redno ceno.

 

  1. Dihajte umirjeno

Ko imamo poln urnik obveznosti, pogosto ˝pozabimo dihati˝. S pravilnim dihanjem v svoje življenje vedno znova prikličemo pozitivne misli, telo oskrbimo s potrebnim kisikom in se umirimo.

 width=

Zato globoko vdihnite vonj po morju in užijte pomlad.

 

www.lifeclass.net

wellness@lifeclass.net

Telefon: 05 692 90 01Oglasno sporočilo.