Astrološka znamenja, s katerimi je bolje, da ne vstopite v ljubezensko razmerje

Astrologija ponuja zanimiv vpogled v to, kako lahko horoskopska znamenja vplivajo na naše vedenje v odnosih. Poglejmo si nekaj znamenj zodiaka, ki so, po mnenju zvezd, pogosto posesivna in nagnjena k ljubosumju.

Deli novico s tvojimi prijatelji

 

Škorpijon

Škorpijon je znamenje globokih čustev in strasti, a tudi intenzivne posesivnosti. Zaljubljeni Škorpijoni želijo vse ali nič, njihovo ljubosumje pa je lahko neznosno. Škorpijoni spremljajo vsak partnerjev korak in iščejo znake nelojalnosti in manipulacije. Partnerji Škorpijonov se pogosto počutijo, kot da so pod mikroskopom, saj se dušijo v Škorpijonovi potrebi po nadzoru vseh vidikov razmerja.

Lev

Lev je rojen za dramo in v ljubezenskih razmerjih želi ves partnerjev fokus. Partnerji Levov morajo biti njihovi največji oboževalci, in če to ni tako, postanejo neverjetno ljubosumni. Levov ego težko prenaša partnerjeve uspehe, njihova posesivnost pa se izraža skozi željo, da partner postane njihov cel svet.

Devica

Devica teži k popolnosti v vsem, tudi v ljubezni. Device analizirajo vsako partnerjevo pomanjkljivost in ustvarjajo sliko “idealnega” partnerja. Ljubosumje pri Devicah izhaja iz strahu, da jih bo partner razočaral ali zapustil, ker niso dovolj dobre. Čeprav Device želijo dobro svojim partnerjem, njihove nenehne kritike in posesivna potreba, da partner izpolnjuje njihove visoke standarde, lahko povzročijo velike napetosti v razmerju.

Dvojčka

Dvojčki so družabni in duhoviti, a za to fasado se pogosto skriva negotovost. V ljubezni se Dvojčki bojijo, da jih bo partner zapustil, kar jih lahko naredi posesivne in ljubosumne. Dvojčki partnerja dušijo s svojimi spreminjajočimi se čustvi in potrebo po stalni komunikaciji in potrjevanju. Partnerji Dvojčkov morajo biti pripravljeni na čustvene vrtiljake in nenehno prepričevanje, da jih Dvojčki ne bodo izgubili.