PREMIKI Z RETROGRADNIM MERKURJEM IN RASTOČO LUNO

Po nedeljskem mlaju bomo v prihajajočem tednu že v ponedeljek navidez obrnili stoječega Merkurja in nadaljevali čas v ritmu rastoče Lune, a obenem obrnjeni “nazaj in navznoter”. Vse do 15. avgusta bo Merkur počasi stopal nazaj po znamenju device, zato bo čas za ponovno analizo, natančna razčiščevanja, urejanja pomembnih malenkosti, na katere smo v hitenju prej pozabili. Čas bo za izpopolnjevanje, dopolnjevanje, intelektualno zaključevanje starega in čas bo za intuitivno zaznavanje naših zavestnih in nezavednih delov, ki potrebujejo biti slišani. Zagotovo se je nabralo veliko za urediti, zato se začasno odmaknimo od novih začetkov, velikih nakupov in odločitev. Od 15. pa do 29. avgusta bo retro Merkur ponovno v znamenju evu, nato pa sledi njegov direkten obrat.

Deli novico s tvojimi prijatelji

Rastoča Luna nas bo v teh dneh spodbujala k močnejšemu zaznavanju čutenj, želja in potreb, ki bodo valovale skozi energije ponedeljkovega leva in se preoblekle v sprejemajočo devico  vse do četrktovega dopoldneva. Nasploh se bo v znamenju device veliko dogajalo, saj bo vanjo že v noči na ponedeljek ob 04:22 vstopila lepotica Venera. Nadela si bo skromnejša oblačila, namenjena hvaležnosti in ustvarjalnemu delu, urejanju, skrbi za zdravje. Povezala se bo z Luno, Luna z Merkurjem, objem retro Merkurja in Venere v noči na četrtek pa bo pika na i v poudarku energij znamenja device, ki nas bodo nagovarjale k pridnosti, služenju, delu, hvaležnosti in ob tem radosti, da lahko poskrbimo in pomagamo eden drugemu. Naj bo kritičnost in pretirana analiza omehčana s mehkobo in povezovanjem Lune iz tehtnice, v katero bo vstopila v četrtkovem dopoldnevu in ognjenostjo Sonca iz znamenja leva, spodbujenega z optimizmom velikega benefika Jupitra iz znamenja dvojčkov.

Petek bo simpatično optimističen, aktiven in ognjen dan, namenjen sodelovanju vseh “energijskih igralcev” v nas. Luna iz tehtnice bo spodbujala duet energije in volje do življenja Marsa in Sonca ter obenem Jupitra, ki bo iz dvojčkov skozi retrospektivo retrogradnega uma – Merkurja, odpiral nove dimenzije videnja, vedenja in razvoja, ki jih prej nismo zaznali. Super so dnevi, ko se umikamo od zunanjih, materialnih dosežkov in gradimo svojo plemenito notranjo moč v skladu s svojim avtentičnim notranjim ritmom in poslanstvom. Užijmo evergije sobotnega ritma v harmoniji z vsemi okrog nas in v nas.V noči na nedeljo ob 00:33 bo Luna vstopila v znamenje škorpijona, čas bo za nočno čiščenje in dan z več odmika, a usklajen v globinah naših čutenj, misli in hotenj. Naj nam bo lepo.

Pomembno je vedeti, da so vse to splošne energije, kvaliteta časa, skozi katerega  gremo vsi. Kolikšen je vpliv na nas osebno, pa je odvisno od naših rojstnih energij (astrološke karte) in s tem moči oziroma povezav ter sorodnosti splošnih energij z našimi osebnimi. To pa je že vaša osebna zgodba, namenjena samo vam.

Lahko se mi oglasite preko spletne strani https://www.jasminakrt.com  ali pišete na info@jasminakrt.com.

Ne pozabite pripisati kode “obalaplus.”

Jasmina Krt, astrologinja z mednarodnim certifikatom ISAR – International Society of Astrological Research, certificirana Intuitive and Success Coach – Association for Energy Psychology