SANJSKA POROKA NA BELVEDERJU

Predstavljajte si dan, ko se modrina neba zlije z modrino morja, sonce pa obsije vsak kotiček vašega popolnega trenutka. To je dan, ko se obljubite ljubezni, dan, ki ga boste pomnili za vedno. In prav takšen dan lahko doživite v Restavraciji Kamin na Belvederju.

Deli novico s tvojimi prijatelji

Na griču, kjer se odpira eden najlepših razgledov na Jadransko morje, se nahaja Restavracija Kamin – oaza, kjer se ljubezen sreča z vrhunsko kulinariko. Tukaj se srečajo vonji svežih morskih jedi in okusov, ki vašo poročno gostijo povzdignejo na popolnoma novo raven.

NastjaLuka Poroka web 906

Naj bo vaša poroka sanjska!

Vsak popoln dan zahteva popolno organizacijo, in za to poskrbi ekipa 2B For You Weddings. Njihova strast do ustvarjanja nepozabnih trenutkov se kaže v vsakem detajlu – od prvih korakov na cvetlično okrašeni poti, do zadnje poteze večera, ko zvezde razsvetlijo nebo nad vami. Z njimi bo vaš dan točno tak, kot ste si ga vedno želeli – brez stresa in popolnoma čaroben.

NastjaLuka Poroka web 186

V Restavraciji Kamin se vsako leto poroči veliko parov, ki si želijo sanjske poroke ob čudovitem pogledu na morje. Letos pa smo imeli posebno čast gostiti zvezdniško poroko leta – za svojo poroko sta nas izbrala Luka Basi in Nastja Gabor Poroka v Restavraciji Kamin na Belvederju ni zgolj dogodek, je doživetje, ki ga boste nosili v srcu vse življenje.

Za informacije: kontakt@belvedere.si

NastjaLuka Poroka web 1079