Melania Trump bo spregovorila v novi knjigi

Melania Trump, žena kontroverznega biznismena in politika Donalda Trumpa, je odločila, da bo spregovorila in svetu predstavila svojo stran zgodbe. Svojo novo knjigo je napovedala preko družbenega omrežja X.

Deli novico s tvojimi prijatelji

To jesen bo izšla knjiga Melanije Trump,ki so jo iz njenega urada napovedali poleti. “Pisanje te knjige je bilo zame zelo osebno in refleksivno potovanje,” je povedala Melania Trump v videu, objavljenem na družbenem omrežju X. Na njeni spletni strani je že mogoče oddati prednaročilo.

Melania Trump je pritegnila veliko pozornosti med Trumpovo politično kariero. Vse zanima, kako ona vidi svojega moža in sebe, ljudem je zanimiva njena stran zgodbe: “Kot oseba, ki ji je pomembna zasebnost, a je bila pogost predmet javne razprave in napačnega razumevanja, čutim odgovornost, da razjasnim dejstva. Verjamem, da je pomembno, da delim svoj pogled – resnico,” je povedala v novem videu.

Najava knjige je sprožila številne komentarje. Na omrežju X so mnogi komentirali, da bi knjigo bilo bolj vredno prebrati, če bi jo Melania objavila ‘po ločitvi od Trumpa’.