Športni dan za primorske študente (FOTOGALERIJA)

Danes v koprski Areni Bonifika poteka Mokra čista desetka – jesenski športni dogodek.

Deli novico s tvojimi prijatelji

Danes poteka že 26. tradicionalna Jesenska čista 10ka. Gre za praznik športa za vse študente slovenske Istre. Tudi tokrat se bodo lahko preizkusili v različnih športih. Na sporedu so odbojka, košarka, futsal, kegljanje, namizni tenis, pikado, plavanje, zabavne spretnostne igre in »človek ne jezi se«. Glede na to, da smo v slovenski Istri, pa je med kategorijami tudi priljubljena kartaška igra briškola.

Študenti na 26. Mokri čisti desetki

»Jesenska čista 10ka je odlična prireditev za vse tiste, ki imajo radi šport in tekmovalni duh. 26 let nikakor ni malo in veseli me, da vsa ta leta uspešno sodelujemo z Univerzitetno športno zvezo Primorske. Vsem tekmovalcem želim veliko sreče in verjamem, da nas, 16. oktobra, čaka nepozaben dan.«  je povedal   predsednik ŠOUP, Alen Mujkić.

Tekmovanje poteka danes od 8. ure zjutraj. Vsi prijavljeni študenti so prejeli majice, zmagovalce, ki bodo razglašeni ob 15.00, pa čakajo tudi nagrade. Danes obeležujemo tudi dan rektorata, zato predavanj ni, študenti pa so se v velikem številu udeležili tega športnega dogodka.

Oglejte si, kako to izgleda: