Med tednom na kopanje in tortico v LifeClass

Deli novico s tvojimi prijatelji

Jesen je že pošteno zakorakala med nas. Z njo pa tudi nekoliko nižje temperature in krajši dnevi. Že veste, kako boste preživljali hladne popoldneve?

Zakaj se ne bi med tednom odpravili na kopanje v Terme Portorož (https://www.lifeclass.net/si/terme-portoroz/), kjer vas čakajo bazeni s termalno- in ogrevano morsko vodo, masažni bazeni in otroški bazen? Plavanje dokazano izboljša našo držo, vpliva na dobro počutje, obenem pa nas sprošča. Po plavanju pa si privoščite slastno svežo sladico izpod rok slaščičarske ekipe Café Centrala (https://www.lifeclass.net/si/kulinarika/bari-in-kavarne/cafe-central/) ter prisluhnite prijetnim melodijam lokalnih glasbenikov (https://www.lifeclass.net/si/aktivnosti/dogodki/).

 width=

 width=

Ne zamudite strašno zabavnega dogajanja ob dnevu čarovnic

Na plaži Meduza se bo v soboto, 30. 10. odvil čisto pravi Halloween sejem z bogatim programom za otroke in starše. Od 14. ure dalje obiščite stojnice z jesenskimi dobrotami, se preizkusite v rezljanju najbolj strašne buče ter v streljanju z lokom ter si oglejte čarovniški šov. Vrhunec zanimivega dne bo nastop glasbene skupine Back to Amy – Amy Winehouse tribute.

www.lifeclass.net, 056929001, booking@lifeclass.netOglasno sporočilo.