Še vedno lahko predlagate svoje projekte

Občina Koper do ponedeljka, 11. julija, sprejema predloge projektov participativnega proračuna, ki bodo po mnenju občank in občanov prispevali k izboljšanju življenja v njihovem kraju. Komisija bo po tem roku preučila, ali so prispeli predlogi izvedljivi pod okriljem participativnega proračuna, nato bo sledilo glasovanje.

Deli novico s tvojimi prijatelji

Predloge projektov lahko oddajo občanke in občani starejši od 15 let s stalnim prebivališčem v MOK. Predlogi se oddajajo na spletni strani predlagam-odlocam.koper.si, osebno pa v vložišču Mestne občine Koper ali na sedežu krajevne skupnosti in prek obrazca za oddajo projektnih predlogov. K sodelovanju so vabljeni tudi tisti, ki so v preteklih letih oddali predlog in ni bil izglasovan.

Glasovanje o projektnih predlogih bo potekalo med 12. in 19. septembrom 2022 na spletni strani predlagam-odlocam.koper.si in osebno na vložišču MOK in na sedežu krajevne skupnosti.

Občina pospešeno zaključuje izvajanje projektov prejšnjega participativnega proračuna. Zadnja dva so spravljena pred dnevni, in sicer ureditev sprehajalno-rekreacijske poti v Dolu pri Hrastovljah in obnova poti iz zaselka Pavliči do doline reke Dragonje.