Energija tedna: AKTIVEN TEDEN POMLADNEGA ENAKONOČJA

Zapuščamo raznolikost vikend dogajanj in že polni pričakovanj potujemo proti pomembnem mejniku –  trenutku pomladnega enakonočja in tednu, v katerem se bo veliko dogajalo tam zgoraj, energijsko tu spodaj in seveda v vsakem izmed nas. Ne veliko platno narave se z ognjevitostjo Merkurja iz ovna in čutno ustvarjalnostjo Venere iz rib nanašajo cvetoče barve življenja. Prebujajo se rože, drevesa in grmi, odhajajo zvončki kot prvi znanilci pomladi. V velikem slogu z daljšanjem svetlobe dneva, ko opazno prej vstajajo jutra in nas večeri kasneje kličejo spat,  prihaja pomlad. 

Deli novico s tvojimi prijatelji

Tam zgoraj se Sonce poslavlja iz zadnjih stopinj modrosti in enosti znamenja ribi ter vstopa v ognjevito znamenje ovna. Kot da se mu mudi bo že v noči na 20. marec ob 04:06 naznanil svoj prehod preko nebesnega ekvatorja, astrološko pa prestopil v znamenje ovna ter se s polno močjo samozavedanja veselil podpore Plutona iz vodnarja. Letos še močneje kot kdajkoli začutimo samosvojost v centru notranje moči, unikatost svetlobe življenja, s katero svetimo sebi in drugim. Obenem izrazimo spoštovanje do različnosti vsega življenja, povezujmo se v skupno dobro vseh nas, ki si želimo živeti v ljubezni in plemenitosti kot nekoč naši daljni predniki.

Merkur iz znamenja ovna nas bo v umu vse dni hitel usmerjati na nove poti, ki nas vodijo k ozdravljenju. Prečkal bo severni lunin vozel in Kirona, da nas spodbudi k razmišljanju in odločnosti za plemenita dejanja. Na tem delu Zodiaka ali v tem delu nas se bo v aprilu dovršil popolni Sončev mrk, zato sta pozornost oz poriv k samoozdravljenju še kako pomembna.

Venera vse te dni že živi na polno v znamenju ribi. Ustvarja in barva pomlad, prebuja ljubezen v vseh bitjih, poje “skozi” ptice ter rojeva talente umetnikov vseh barv in oblik. Njena pot nas vodi k Saturnu in strogim vprašanjem. Smo že pripravljeni, bomo končno talentom le dali strukturo, ljubezni pa odgovoren in varen pristan? Smo, pravi naš glas dva prsta pod popkom in nas povezuje z veseljem ob tem zavedanju. Venera bo podprta z Jupitrom v nedeljskem popoldnevu.

Da ne pozabimo nanj, na Marsa in ključno energijo življenja, ki nas povezuje z mamo Zemljo. V noči na soboto ob 00:47 bo iz nemirnega in inovativnega vodnarja prestopil v ribe. Tu bo iz sebe potegnil prav posebna intuitivna znanja in tihe modrosti, kako plavati s tokom, se čutiti povezan v enosti, a obenem poganjati motorje življenja v razvojne poti.

Vse dni tedna bo Luna v rastoči faz prebujala čas in hitela proti polnosti in prvemu letošnjemu mrku obenem. Zato bodimo zavestno pozorni na vsak korak in stopnjevanje napetosti, ki odpirajo naše izzive, rast in velike priložnosti. Več pa že kmalu. In naj nam bo lepo.

Pomembno je vedeti, da so vse to splošne energije, kvaliteta časa, skozi katerega  gremo vsi. Kolikšen je vpliv na nas osebno, pa je odvisno od naših rojstnih energij (astrološke karte) in s tem moči oziroma povezav ter sorodnosti splošnih energij z našimi osebnimi. To pa je že vaša osebna zgodba, namenjena samo vam.

Lahko se mi oglasite preko spletne strani https://www.jasminakrt.com  ali pišete na info@jasminakrt.com.

Ne pozabite pripisati kode “obalaplus.”