Energije tedna od 1. aprila

Deli novico s tvojimi prijatelji
Kakšne bodo energije tega tedna?

Z RETROGRADNIM MERKURJEM PROTI SONČEVEMU MRKU 

Smo v prazničnih dneh plodne pomladi in življenja, ki nas na platnu narave razveseljuje s cvetočo barvno svetlobo. Globje v nas tečejo občutljivi procesi, spodbujeni z intenzivno energijsko podporo časa med Luninim in prihajajočim popolnim Sončevim mrkom. Dobro je vedeti, katera naša življenjska področja mrki v nekem obdobju še posebej “zaznamujejo”, na njih “pritiskajo”, da se zavemo, uvidimo, uravnovešamo ekstreme, celimo notranje razpoke in postajamo vedno bolj zdravi v vseh pogledih. Dajejo nam priložnost, ki ni na razpolago vsak trenutek, ampak teče v skladu z nezavednimi ritmi življenja. Zato je klučno vedenje, zavedanje, spoznavanje sebe.

Da bo v teh dneh časa dovolj za notranja vrtanja že skrbi stoječi Merkur, ki se bo v noči na torek obrnil retrogradno. Z delom globjega uma želimo ostati v ognjenem ovnu, v katerem se bo dovršil popolni Sončev mrk v naslednjem ponedeljku. To bo pravi mrk ozdravljenja, če smo na te prehode iz nivoja ranjenca, ranitelja že “pripravljeni”. Da ne bomo ušli z umom naprej in izpustili iizjemne priložnosti za celjenje starih ran, sprejmimo ta čas retro Merkurja kot blagoslov. Resda v ovnu njegovo vrtanje lahko boli, še posebej tam, kjer je že hodil, bo pa ravno zato učinkovito in zdravilno. Zmogli bomo ta proces dnevov spuščanja, umirjanja s padajočo Luno v kozorogu, ko bomo spodbujeni z luninim krajcem odgovorno zaključevali tudi veliko dobrih dejanj. V sredinem dopoldnevu ob 11:07 bo prestopila v znamenje vodnarja in se dotaknila Plutona, ki bo odrezal še nekaj bolečih čutenj v imenu osvobojenosti in bolj sproščenega diha. Opazujmo odzive telesa, bodimo pozorni, če se nam oglaša z bolečino, utrujenostjo. Vzemimo si čas za počitek, masaže, uživanje lahke zelene hrane narave in sveže izvirske vode.

Lepotica Venera bo zaigrala še zadnjo čudovito ustvarjalno predstavo v znamenju ribi. V sredo ob 15.10 se bo objela z Neptunom, v katerega morski peni se je rodila očetu Uranu. Zapleteno? Sploh ne, tudi če ne poznate sporočil velikih planetov, samo začutite Njo v svojem delu dva prsta pod popokom, kako si želi živeti, se radostiti, ljubiti, intuitivno plavati skozi življenje. V petkovem zgodnjem jutru ob 05:59 bo prestopila v ovna, kjer jo pričakujejo Sonce ob Severnem vozlu, da se zavemo poti življenja, Kiron, da ob mrku odpre še en proces (samo)ozdravljenja in retrogradni Merkur, da nas vrne tja, kjer točno ta trenutek potrebujemo biti. Za tiho in mirno spuščanje ali bolje drsenje proti mlaju in mrku bo poskrbel Lunin prestopv v ribi v petek ob 13:12. Vikend bo prepuščajoč in globoko zavedajoč v ženskem principu vseh nas. Luna se bo dotikala naših “moških” moči, Venera bo podprta z magičnostjo Plutona. Nedeljski popoldanski prestop Lune v ovna pa bo v nemirnem pričakovanju ozdravljenja in novih pogledov, ki jih bo prinesel bližajoči se popolni Sončev mrk na 19 stopinji znamenja ovna. Naj nam bo lepo.

 

Pomembno je vedeti, da so vse to splošne energije, kvaliteta časa, skozi katerega  gremo vsi. Kolikšen je vpliv na nas osebno, pa je odvisno od naših rojstnih energij (astrološke karte) in s tem moči oziroma povezav ter sorodnosti splošnih energij z našimi osebnimi. To pa je že vaša osebna zgodba, namenjena samo vam.

Lahko se mi oglasite preko spletne strani https://www.jasminakrt.com  ali pišete na info@jasminakrt.com.

Ne pozabite pripisati kode “obalaplus.”