Modno v poletje

Topi brez naramnic, črte, »oversize« oblačila in oblačila v slogu morskih deklic, vse to letošnje poletje ne gre prezreti.

Deli novico s tvojimi prijatelji

Modni kos, ki bo vsekakor zaznamoval letošnje poletje, je top brez naramnic, ki smo ga že srečali konec 90-ih in v začetku leta 2000, zdaj pa se znova vrača. Oprijet top bo razkril lepoto vaših ramen in rok in nadomestil majice in klasične T-shirte ter tope z naramnicami.

Kim Kardashian, Bella Hadid in druge zvezdnice so nam že pokazale, kako ga lahko nosimo s širokimi hlačami, kavbojkami in »oversize« blazerji. Če še ne veste, kako ga nositi, vam svetujemo izbiro hlač in kril z visokim pasom, odlično pa se poda tudi h kostimom. Tiste bolj drzne ga lahko nosite tudi z mini krilom, da vse skupaj ne bo preveč razgaljeno, pa vam svetujemo, da k outfitu dodate jakno moškega kroja.

Modne črte

ahmed carter tiWcNvpQF4E unsplash

Še en trend, ki ga letošnje poletje ne boste mogle spregledati, so črte. Črtasta oblačila, obutev in torbice bodo namreč hit letošnjega poletja. Kar se debeline črt tiče, pa je nabor zelo širok – od ozkih do širokih, eno in večbarvnih, pa do tistih, ki oblačilom dajejo videz pižame. Črte so letos vsekakor »in«!

Oversize namesto oprijetih oblačil

 

Tudi poleti nas bodo še naprej spremljala  »oversize« oblačil. Od hlač, kril, blazerjev do oblek. Prevelika in preširoka oblačila ter moški kroji so vsekakor trenutno bolj »in« kot  telirana in oprijeta.

Morska deklica za navdih

bruce christianson 8iz6mgfmMtg unsplash

Kot smo že napovedali, je tudi na modo letos vplivala Disneyeva klasika Mala morska deklica, ki se letos vrača na velika platna. V slovenskih kinotekah so muzikal oziroma družinsko-fantazijski film The Little Mermaid začeli predvajati konec maja.

Sicer so nam tudi veliki modni kreatorji že pred časom ponudili kolekcije v odtenkih svetlo modre in turkizne barve, oziroma v paleti barv, ki spominjajo na morje. Oblačila in modne dodatke, zelene ali srebrne, dopolnjujejo tudi perlice, kristali, mreže in drugi dodatki, ki nas spomnijo na malo in prikupno morsko deklico Arielo.