Odštevamo do začetka pomladnega Tedna restavracij

Deli novico s tvojimi prijatelji

Rezervacije za pomladni Teden restavracij 2022, ki bo potekal od petka, 25. marca, do nedelje, 3. aprila, se odprejo 14. marca. Na pomladnem Tednu restavracij bo sodelovalo 105 gostiln in restavracij, od tega šest novih.

 

V slovenskem Tednu restavracij, ki promovira vrhunsko slovensko kulinariko, sodelujejo najbolje ocenjene slovenske gostilne in restavracije po metodi ocenjevanja s srčki, katere ocenjuje kulinarični kritik Uroš Mencinger.

 

Rdeča nit Tedna restavracij 2022 so zgodbe. Kuharski mojstri bodo goste nagovarjali s svojo zgodbo skozi menije. Meniji bodo sporočali, kakšni in od kod so, kaj znajo, kaj spoštujejo, katere so njihove prednosti, v čem so najboljši in zakaj naj gostje izberejo ravno njih.

 width=

Preko promocijskih aktivnosti tudi Slovenska turistična organizacija (STO) podpira Teden restavracij, enega najbolj množično obiskanih gurmanskih dogodkov v Sloveniji.

 

Vir in foto: vivi.si in slovenia.info