Pogovorni večer OBALAPLUS tokrat v Piranu

Deli novico s tvojimi prijatelji

Četrtek, 28. april ob 19.00 – gledališče Tartini Piran

 

Časopis in spletni portal Obala plus in Gledališče Koper nadaljujeta z organizacijo mesečnih pogovornih večerov »NAD OBALO SE JASNI – VEČ KOT POGOVORNI VEČER«. V sodelovanju s portoroškim Avditorijem tokrat prihajamo v piransko gledališče Tartini.

 

K pogovoru o prihodnosti piranske občine smo povabili zanimive ljudi iz Pirana in z Obale, za katere menimo, da imajo vizijo in sposobnost, da jo uresničijo ali pri njej tvorno sodelujejo.

 

O pomenu infrastrukture za razvoj Pirana z Gašpar Gašpar Mišičem, o sobivanju turizma in spodobnega življenja domačinov z Dušanom Mrdakovičem, mnenje stroke in kako urbanisti vidijo možnosti razvoja Pirana z arhitektko in urbanistko Jano Purger, o samem mestu in  viziji razvoja turizma v občini pa z Matjažem Murkom. Morda v drugem delu pogovora povabimo tudi novo izvoljene predstavnike parlamentarne oblasti…

 width=

Gostitelj večera je urednik Tomaž Perovič. Za glasbo skrbi skupina Tomija Puricha s Teom Collorijem in Caterino Stanisci, za humor pa stand up komik Perica Jerković. Medijski pokrovitelj – Radio Capris.

 

Vstopnico lahko rezervirate do četrtka 28. aprila do 12.00 ure na telefonski številki 05 676 67 77, po elektronski pošti info@avditorij.si, na recepciji Avditorija Portorož vsak delovnik med 8. in 12. uro ali s spletnim nakupom na https://avditorij.kupikarto.si/