Surf d.o.o. osvaja nagrade na prestižnem dogodku v Sevilli

V slikoviti španski Sevilli je nedavno potekal letni dogodek LAN (Lucart Accelerator Network), kjer se zberejo izbrani poslovni partnerji podjetja Lucart.

Deli novico s tvojimi prijatelji

Lucart kot vodilni proizvajalec okolju prijaznih higienskih papirjev in mil za osebno higieno je postavil v industriji visoke standarde.

Njihova zaveza k okolju je nedvomno impresivna, saj so svoj cilj pridobiti ogljično nevtralnost za leto 2030 dosegli že letos. To pomeni, da uporabniki njihovega EcoNatural papirja aktivno prispevajo k zmanjšanju škodljivih CO2 izpustov.

Med izbranimi partnerji, ki so se z leti izkazali s svojim delom in inovativnostjo, je tudi slovensko podjetje Surf d.o.o. Njihova zaveza kakovosti in trajnostnim rešitvam je prinesla številne plodove, kar potrjujejo tudi prejete nagrade.

Lani je podjetje Surf d.o.o. osvojilo prestižno nagrado TREE HERO za tretje mesto. S prodajo EcoNatural papirja so prispevali k ohranitvi kar 4790 dreves. V kategoriji, kjer so konkurenti iz vse Evrope, je to izjemno priznanje njihovi predanosti in viziji.

Letošnje leto pa je bilo za Surf d.o.o. še posebej uspešno. Na natečaju za najboljšo inovacijo so predstavili svoj revolucionarni projekt Wave.

Ta vključuje napredne IoT senzorje in 5G tehnologijo, ki uporabnikom omogoča natančen pregled nad stanjem papirja v njihovih objektih.

Sistem Wave ne prinaša le večje učinkovitosti, ampak strankam tudi znatno prihrani čas.

Ta inovacija je podjetju prinesla prvo mesto na natečaju. Poleg tega so bili nagrajeni tudi v kategoriji Skincare performer 2023.

V svetu, kjer je konkurenca v higienski industriji izjemno močna, so takšni dosežki dokaz o izjemni kakovosti, inovativnosti in predanosti podjetja Surf d.o.o.

Vsi, ki želijo podpreti okolju prijazne izdelke in prispevati k boljšemu jutri, lahko obiščejo našo spletno trgovino, izberejo  izdelke brez ogljičnega odtisa in postanejo del rešitve!