V enem dnevu razprodali superge

Priljubljena trgovska veriga je pred kratkim na Hrvaškem lansirala nove superge, ki so bile razprodane že prvi dan. Sedaj se na spletu prodajajo za desetkrat višji znesek, piše Glas Istre.

Deli novico s tvojimi prijatelji

V Lidlove trgovine na Hrvaškem so prispele nogavice in moške superge z logotipom priljubljenega trgovca. Razprodane so bile v enem samem dnevu. Cena belih superg z debelim podplatom v velikostih od 41 do 46 je znašala 129 kun (nekaj manj kot 17 evrov), v spletni trgovini Njuškalo pa so se kmalu po tem, ko so bile razprodane, pojavili številni oglasi, v katerih priljubljeni model prodajajo tudi za 1400 kun (183 evrov).

Podoben razplet s prodajo Lidlovih superg se je zgodil že pred dvema letoma, ko so lansirali prvo serijo. Superge so bile modre z rumenimi in rdečimi detajli. Na e-Bayu so se kasneje prodajale za 110-kratnik prvotne cene.

Iz Lidl Slovenija so nam sporočili, da so njihovi športni copati doživeli izjemno pozitivne odziv kupcev, saj so zaradi pozornosti javnosti že v drugih državah dobile status zaželenega izdelka. Model, ki je bil pravkar na Hrvaškem razprodan pa v Sloveniji ne bo na voljo, še dodajajo.