Skozi avtomobilsko okno neznanci pretepli moškega

Zaradi kršitve javnega reda in miru so intervenirali v 15 primerih.

Deli novico s tvojimi prijatelji

Pred enim od gostinskih lokalov v Kopru se je v petek ob 20.10 steplo več oseb. Policisti udeležence, ki so se še pred prihodom policistov razbežali, še iščejo. Sledi kazenska ovadba zaradi kaznivega dejanja nasilništva.

V soboto v zgodnjih jutranjih urah so v SB Izola oskrbeli 28-letnega moškega, ki so ga neznanci napadli v Kopru. Policisti so ugotovili, da je več oseb pristopilo do oškodovanca, ki se je nahajal v osebnem avtomobilu in ga pričelo udarjati po glavi, pri čemer so ga lažje telesno poškodovali. Policisti so opravili ogled, po izsleditvi osumljencev pa bo zoper njih podana kazenska ovadba.

V nedeljo ob 0.36 so policisti posredovali v Parecagu, kjer je 40-letni moški, pod vplivom alkohola fizično napadel sosedo in jo lažje telesno poškodoval. Policisti bodo moškega kazensko ovadili. Isti dan ob 1.48 je pred enim od gostinskih lokalov v Kopru prišlo do pretepa, v katerem je bil telesno poškodovan 31-letni moški. Policisti točne okoliščine pretepa še preverjajo, po končani preiskavi zoper napadalce sledi kazenska ovadba.

Pisali smo o prepiru, ki je v petek prerasel v fizični obračun: udeleženca sta bila znana koprska obraza, do spora pa je prišlo tudi zaradi politike:

https://obalaplus.si/po-prepiru-prislo-do-pretepa/