Arijanna Sara di Palma iz šova Sanjski moški – Nepoboljšljivo radovedna

Med tistimi, za katere smo v šovu Sanjski moški še posebej stiskali pesti, je dvaindvajsetletna Koprčanka Arijanna Sara di Palma. Temnolasa Primorka z italijanskimi koreninami je tako soudeležence v šovu kot gledalce navdušila s svojo spontanostjo, pozitivnostjo, iskrivostjo in tudi tem, da je brez dlake na jeziku. Šova je konec, temnolaska pa se že posveča novim izzivom. Med drugim jo boste pogosto srečali v Portorožu, kjer vam bo v družinskem baru postregla s kavo in nasmehom.

Deli novico s tvojimi prijatelji

»Od nekdaj imam rada izzive in nove stvari. Ker sem nepoboljšljivo radovedna, si želim poskusiti čim več različnih stvari, zato sem se tudi prijavila v Sanjskega moškega. Nemara bi tam morda našla ljubezen, vendar nisem bila obremenjena s tem, da bi morala res najti nekoga, bolj sem si želela novih izkušenj in to sem tudi doživela,« pravi Arijanna. Sicer pa je od malega delovna in aktivna. »Pri tem sta me spodbujala mama in oče. Vpisala sta me, kamorkoli sem si želela. Tako sem med drugim obiskovala glasbeno in baletno šolo, igrala sem klavir, z enako strastjo pa se lotevala športa, dve leti sem trenirala plavanje, obiskovala sem karate, najdlje pa sem se posvečala odbojki. Eno leto sem jo igrala v Piranu, vse ostalo pa v Odbojkarskem klubu Koper. Ko sem v Ljubljani začela študirati ekonomijo, nisem mogla več hoditi na treninge in tekme, pa sem odbojko igrala za fakulteto. Naj dodam, da je odbojka res krasen šport. Tu sem se naučila borbenosti, truda, zmagovanja, porazov… Odbojka mi je dala samodisciplino, me naučila dati vse od sebe, se dokazati v ekipi, zdrave tekmovalnosti in pa prava prijateljstva za vse življenje,« razlaga Arijanna, ki je med drugim naredila še tečaj za učiteljico smučanja, saj ima zelo rada tudi ta šport. Obožuje tudi tenis in si v fitnesu kleše postavo.

arijanna sara1

Vsestransko aktivna

Zadnja tri leta pa je posvetila študiju ekonomije v Ljubljani. Ker ima rada jezike in se jih je naučila mimogrede, se je tudi odločila za mednarodno študijsko smer v angleščini. Tako je imela sošolce z vseh delov sveta, kar ji je bilo zelo všeč in ji je dalo dodatno širino, kot iz topa ustreli aktivna mlada ženska, ki uživa tudi v tem, da je spoznala veliko novih ljudi, z nekaterimi so začeli celo poslovno sodelovati, kar ji je zelo všeč. Tako ji dnevi minevajo, kot bi mignil. Ker se ves čas trudi biti v dobri kondiciji, pridno obiskuje fitnes in smuča, načrtuje še učenje smučanja, nedavno je posnela video z vadbami, ima pa še kopico drugih načrtov in le eno sladko skrb – kako vse, kar bi si želela in jo zanima, stlačiti v svoj prepolni urnik.

arijanna sara 2