Po nizu porazov iz Kopra 11 nogometašev

Potem ko so koprski nogometaši nanizali tri zaporedne poraze in tudi ostali brez vozovnice za Evropo, je v FC Koper sledil kadrovski cunami. Ekipo je zapustilo kar 11 igralcev, poroča Sportklub.

Deli novico s tvojimi prijatelji

“Dejstvo je, da smo največje razočaranje sezone. Zasluženo smo tu, kjer smo. Kot trener sem storil ogromno napak, verjamem, da se bom nekaj naučil. Naredili bomo dobro analizo, prepričan pa sem, da bo to Koper samo še okrepilo in dokazali bomo, da se ne predajamo. Sledijo pogovori s klubom, imam veljavno pogodbo, vodim to ekipo in letos nismo dosegli ciljev. Po drugi strani pa ob dobri analizi in popravljenih napakah verjamem v lepšo prihodnost,” je povedal trener kanarčkov Zoran Zeljković, ki pa sta mu v bran stopila tako predsednik koprskega nogometnega kluba Ante Guberac kot športni direktor Ivica Guberac.

V klubu so se na drugi strani za sodelovanje zahvalili številnim nogometašem, medij med njimi našteva Rudija Požega Vancaša, Wilkinsona Ochienga, Brighta Edomwonyja, Žana Benedičiča, Karla Bilića, Matthiasa Fanima, Milana Šimčaka in Anisa Jašaragića.

Vse bližje je tudi slovo prvega vratarja Adnana Golubovića, ki se mu s koncem sezone izteka pogodba. Nove sezone s Koprčani zelo verjetno ne bo začel niti Omar Correia, za katerega vlada veliko zanimanja.