Pozor, gremo Live

Napovedujemo letošnjo otvoritev odprtega odra Vinakoper Live. Koncertno sezono in z njo nepozabna glasbena doživetja na dvorišču kleti Vinakoper pričenja domači kantautor in ja, lahko bi mu rekli kar negovalec istrske glasbene kulturne dediščine Rudi Bučar. Na odprti oder prihaja 6. julija v družbi Orkestra slovenske vojske.

Deli novico s tvojimi prijatelji

Rudija Istrijani zagotovo dobro poznamo; s svojim glasbenim ustvarjanjem plemeniti in ohranja istrsko kulturno dediščino, še več, je glasbeni ambasador Istre, saj z njo navdušuje ljubitelje glasbe iz celotne Slovenije. Svojo vsestranskost je v dobrem desetletju in pol svoje kariere potrdil že ničkolikokrat, tako kot avtor nagrajenih pesmi na slovenskih glasbenih tekmovanjih kot s svojimi odličnimi nastopi in brezhibnimi glasbenimi interpretacijami, redkeje pa ga imamo priložnost slišati v vlogi vodilnega člana večjih zahtevnejših glasbenih sestav. Zato je koncert z Orkestrom slovenske vojske zares posebna glasbena poslastica.

V družbi odličnih vin

Ta večer pa ne bomo prisluhnili le sodobni primorski glasbeni legendi v družbi izjemnih glasbenikov, v glasbeno simfonijo se bodo vključevale še ene lokalne legende: vina iz kleti Vinakoper. Dogodek se namreč ob 20.00 prične z aperitivom dobrodošlice in računamo lahko na še posebej sveže in igrive mehurčke iz kleti Vinakoper.

»Začnimo na veliko,« pravijo v Vinakoper in tako prvi oder na prostem pripravljajo za skoraj 50 akademskih glasbenikov, članov Orkestra slovenske vojske s solistom Rudijem Bučarjem. Vsi bodo nanj stopili ob 21.00.

Na voljo je več kot 650 sedišč, vstopnice pa so na voljo na eventim.si. Izbirate lahko med več cenovnimi razredi, na voljo pa so tudi VIP mize, v ceno katerih je vključena tudi steklenica penine. Svoj VIP prostor lahko rezervirate na info@koda-events.com, kjer vam bodo podali tudi odgovore na vsa morebitna dodatna vprašanja.

Lepo vabljeni 6. julija na open-air oder Vinakoper na Šmarski cesti 1 v Kopru s pričekom ob 20.00.