Hitri, a slastni recept: Topli sendvič s sušenim paradižnikom

Topli sendvič, sicer narejen iz kruha iz kislega testa (čeprav lahko uporabite tudi navaden kruh), suhih paradižnikov, kremnega sira in bazilike.

Deli novico s tvojimi prijatelji

Topli sendvič, pri katerem se vsak okus odlično ujema z drugim

Sestavine

2 rezini kruha iz kislega testa (ali običajnega, tudi toast kruha)
sir
nekaj listov bazilike
2 žlici posušenih paradižnikov
2 kosa masla
¼ čajne žličke česnove soli

Priprava

Na eno rezino kruha položite sir, baziliko in sušene paradižnike. Dodajte preostanek sira in vrhnji kos kruha.

Zunanjost sendviča namažite z maslom in potresite z aromatično česnovo soljo.

Sendvič položite v segreto ponev s stopljenim maslom in ga pecite na zmernem ognju. Obračajte, dokler se obe strani ne zapečeta in se sir stopi.

Odstranite z ognja in pustite stati minuto ali dve, preden postrežete.

Dober tek, za več kulinaričnih vsebin pa klik sem.